Суспільство
30 липня 2020
МАУ через карантин отримала $ 60 млн збитків і має намір скоротити близько 900 співробітників
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" через карантин змушена поступово скоротити 900 співробітників
news-image
Щомісяця простий авіакомпанії коштує близько $ 14,5 млн обов'язкових витрат, що і сформувало обсяг збитку близько $ 60 млн за період припинення діяльності компанії ... Простий і істотне зниження обсягів роботи після відновлення авіасполучення України призводить до вимушеного поступового скорочення близько 900 співробітників МАУ", - розповіли в авіакомпанії.

При цьому в МАУ зазначили, що вийти з збитку буде можливо тільки після відновлення повноцінної роботи компанії на докризовому рівні, або за умови отримання державної підтримки за аналогією з перевізниками країн Європи, пише «Є!»  з посиланням на interfax.           

До теперішнього часу численні запити МАУ до владних структур України залишилися без відповіді", - підкреслили в авіакомпанії, додавши, що на сьогодні важко вважати польоти відновленими, оскільки здійснювати планування маршрутів доводиться в умовах великої кількості обмежень з боку інших країн.

За інформацією прес-служби авіаперевізника, в даний час компанія здійснює лише третина, а то й менше від звичайного ритму польотів.

Читайте також: Кораблі НАТО готуються до навчань у Чорному морі.

Читайте також:В Україну почне літати болгарська авікомпанія Voyage Air