Політика
31 липня 2020
Керівник Дніпропетровської ПП «Партія Шарія» чекає вибачень від колишнього керівника
Перед цим Олександр зазначив, що саме він створив осередок партії в Дніпрі з нуля, будував його вірою та правдою і ніяких претензій до нього ні від кого ніколи не було.
news-image

Керівник Дніпропетровської ПП "Партія Шарія" Олександр Шишко на власній сторінці в фейсбук розмістив відеозвернення до самого Анатолія Шарія, у якому поставив запитання та зажадав вибачень від колишнього керівника та однопартійця. 

Перед цим Олександр зазначив, що саме він створив осередок партії в Дніпрі з нуля, будував його вірою та правдою і ніяких претензій до нього ні від кого ніколи не було.

Коли по всій Україні били представників партії - в Дніпрі був порядок, тому, стверджує Олександр, він порядна людина. Для нього слова "правда," "честь" та "свобода" - це прописані істини, тому відношення молодого політика до своїх партійців таке ж, як і до дніпрян: як до чесних та вільних громадян, а не як до рабів. 

Для дніпрян я - "Шарій в Дніпрі". Тому мої колеги поважали мене і Вас, як лідера партії.

Я той Олександр, якого Ви дозволили собі звинуватити в продажності місцевим елітам. Не запитуючи мене про правду, Ви натякнули в своєму виступі, а Корпан, Гуфман і Філатов підхопили це в своїх соцмережах, де прямо вказують мою фамілію і ствержують, що я продався Петровському та Олейніку та рейдернув партію Шарія в Дніпрі", - каже у відеозверненні Шишко.

Олександр переконує, що, нажаль, в очі не бачив даних людей ірадий був би познайомитись. 

Але питання в іншому. Ви образили мене, вони підхопили, натякнули, що я отримав за це два мільйони доларів. Із загальної карини, яка склалась з ваших виступів виходить, що я рейдернув партію сам в себе.

Тут запитання. А можливо це Ви продали осередок панам Гуфману Корбану та Філатову? Можливо це Ви нас, партійців, продали цим людям, а зараз з допомогою своїх та їхніх соцмереж кричите: "Тримай злодія" в мою адресу.

Чи це Вас дані державні грабіжники ввели в оману і, досягнувши власної мети, віджали чи рейдернули партію Шарія в Дніпрі. Якщо Вас обманули - я вимагаю публічних вибачень так як публічно Ви мене образили та обмовили. Чекаю від вас публічних вибачень протягом 72 годин

З публічними вибаченнями пан Шарій не забарився, і не очікуючи 72 години, одразу ж написав їх під відеозверненням Олександра.

Після чого в коментарях розпочалась жвава дискусія з приводу запитань  та вимог Олександра та політичної ситуації навколо партії загалом.

 

Зазначимо, YouTobe-блогер, який відомий різкою критикою української влади та ЗМІ, Анатолій Шарій розпустив представництво своєї партії в Дніпрі, так як керівництво партії недобросовісно виконувало свою роботу.

Раніше також повідомляли, що хакери зламали сайт Шарія та опублікували на ньому фейкове вибачення перед Нацкорпусом.

Зазначимо, що сайт Work.ua заборонив розміщення вакансій партії Шарія.

Радимо почитати: «Моліться на пам'ятник Сталіну»: у мережі нагадали про відео, в якому Шарій грубо ображає жителів Західної України.

Читайте також:«Партія Шарія» не отримає 3,2 мільйона гривень з держбюджету: рішення суду