Політика
31 липня 2020
Кравчук прокоментував можливі зміни у складі української делегації у ТКГ
Леонід Кравчук заявив, що не планує змінювати учасників у складі української делегації, втім, не виключає її поповнення
news-image

Голова української делегації у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявив, що не планує змінювати учасників у складі української делегації, втім, не виключає її поповнення. Про це перший президент України розповів у коментарі журналісту УНН, пише «Є!».

Там працюють професіонали, вони з Кучмою (другий президент України Леонід Кучма, який донедавна очолював делегацію – ред.) вирішили багато серйозних питань. Я не бачу необхідності… Можливо, доведеться когось додати чи змінити якусь структуру, але щоб міняти там людей… я не бачу наразі необхідності, - повідомив Кравчук, відповідаючи на запитання, чи планує змінювати склад української делегації у ТКГ.

Водночас, на питання, кого він планує додати до української делегації, Кравчук відповів:

Наразі я нікого не планую. Я веду перемовини, скажімо, я думаю, що не тільки я веду з ним перемовини, а й ті люди, які приймають рішення, скажімо, з Фокіним Вітольдом Павловичем (першим прем’єр-міністром незалежної України – ред.). Це таке питання, яке на перед передбачити дуже складно, коли буде видно, що питання вирішується, ви будете мати точну та своєчасну інформацію.
Читайте також: Зеленський зустрівся з президенткою Швейцарії у Маріїнському палаці

Як ми писали раніше, в Україні побудують високогірний спортивно-туристичний комплекс