Суспільство
3 серпня 2020
В Одесі облаштують пляж для людей з інвалідністю
В Одесі на пляжі «Дельфін», між траверсами № 12 та № 13), облаштують місце відпочинку для людей з інвалідністю та капітально відремонтують підпірну стінку.
news-image

В Одесі на пляжі «Дельфін», між траверсами № 12 та № 13), облаштують місце відпочинку для людей з інвалідністю та капітально відремонтують підпірну стінку.

Роботи будуть виконані за позабюджетні кошти, повідомляє видання Шотам.

Як пояснив заступник начальника управління Віталій Парфьонов, на адресу виконкому звернулися представники ТОВ «Фокус Лоджистікс» щодо готовності за рахунок позабюджетних коштів виконати роботи з капремонту підпірної стінки та облаштування місць для людей з інвалідністю на пляжі «Дельфін», між траверсами № 12 та № 13 першої черги протизсувних споруд.

ТОВ «Фокус Лоджистікс» (пляжний комплекс «Калетон») є орендарем вказаного пляжу.

Крім робіт з капітального ремонту підпірної стінки, ТОВ «Фокус Лоджистікс» готове за власні кошти облаштувати пляж для людей з інвалідністю (встановити сходи, пандус, ліфт, роздягальні, туалет).

Відповідний проєкт рішення був схвалений на засіданні виконавчого комітету Одеської міськради 30 липня 2020 року.

Як ми писала, у Вінниці шестеро незрячих майстринь започаткували власний бізнес. Жінки хочуть власним прикладом показати, що люди з інвалідністю можуть успішно працювати, займатися улюбленою справою, заробляти гроші та не залежати від інших.

До речі, на Волині випробували український подрібнювач сміття. У місті Володимир-Волинський провели презентаційне випробування двохвального промислового подрібнювача Impaktor 250.

Нагадаємо, український завод планує виробляти електромобілі Volkswagen. Посприяти налагодженню випуску електрокарів в Україні має нове законодавство.

Як ми писали, легалізація грального бізнесу поповнить казну на 4-8 млрд грн, - експерт. Застосування закону про гральний бізнес поповнить державний бюджет на суму до 8 млрд грн на рік, але при поточному рівні видатків це надто малі суми.

Читайте також:Події навколо танкеру «Delfi» визначено як надзвичайну ситуацію місцевого рівня