Суспільство
6 серпня 2020
Астрологи назвали найстильніших чоловіків по гороскопу
Серед представників цих знаків зодіаку найчастіше зустрічаються законодавці чоловічої моди
news-image

У деяких чоловіків уміння бути стильними та модними закладено з народження. Багато в чому це визначається знаком зодіаку, під яким народився представник сильної статі. Про тих, кому не потрібно докладати зусиль, щоб виглядати на всі сто, пише Slovofraza, пише «Є!».

Лев

Чоловіки-Леви по праву вважаються одними з найпривабливіших серед усіх знаків зодіаку. Вони не слідують сліпо моді, вони самі її створюють. Такі чоловіки часто мають бездоганний смак, відчуття стилю, обожнюють розкішне життя і вміють підкреслити всі свої найкращі сторони. Завдяки цьому Лева дуже легко помітити в натовпі. Він знає, як бути на хвилі трендів, але не втратити свою індивідуальність. Навіть найпростіші речі Лев скомбінує так, що відірвати очей від нього буде просто неможливо. При цьому він буде однаково круто виглядати, як в дорогому костюмі, так і в спортивках.

Терези

Ці чоловіки точно знають, як бути доречними і елегантними в будь-якій ситуації. Вони намагаються завжди стежити за своїм зовнішнім виглядом. Їх одяг охайний, а волосся вкладене за останнім писком моди. Зустріти чоловіка-Терези в пом'ятій сорочці і брудному взутті, звичайно, можна, але це буде швидше виняток з правила. До слова, саме серед представників цього знака дуже часто зустрічаються знамениті дизайнери. Вони виділяються серед своїх колег бажанням експериментувати і дивувати.

Скорпіон

Скорпіони - досить вперті. Ці чоловіки ніколи не стануть слухати чиїсь модні поради. Вони самі підбирають собі гардероб з раннього дитинства. Іноді роблять це методом спроб і помилок. Зате згодом Скорпіони виробляють відмінне почуття стилю. Вони успішно балансують між класикою і сексуальністю і ніколи не дозволять собі виглядати вульгарно. Такі чоловіки знають собі ціну і це можна побачити, навіть просто кинувши на них швидкоплинний погляд.

Риби

Чоловіки-Риби - природжені романтики. Їхня зовнішність повна м'якості. Вони вміють відмінно знаходити у всьому баланс і завжди користуються своїм бездоганним відчуттям міри у всьому. Риби можуть одягнути звичайнісінький костюм, але обіграють його за допомогою аксесуарів так, що очей буде не відірвати. Ці чоловіки завжди хочуть виглядати природно і привабливо одночасно. Що ж, з цим завданням вони справляються на відмінно.

Також читайте: Як зробити дівчину щасливою: п'ять головних правил для хлопця

Читайте також:Чому чоловіки часто не реагують на прохання жінок