Світ
10 серпня 2020
У Британії вперше з кінця червня - понад 1000 нових хворих за добу
За останню добу у Британії зареєстрували 1062 нових хворих, 8 пацієнтів померли.
news-image

У Британії вперше з кінця червня за добу зареєстрували більше 1000 нових заражень коронавірусом.

Як пише "Європейська правда", про це свідчать дані Департаменту охорони здоров’я та соціального захисту. 

За останню добу у Британії зареєстрували 1062 нових хворих, 8 пацієнтів померли. 

Останній раз кількість заражень перевищувала 1000 осіб 26 червня і відтоді зазвичай була меншою 800.  

Загальна кількість заражень з початку епідемії зросла до 310 825, померлих - до 46 574.

Нагадаємо, наприкінці липня у Британії відклали заплановане послаблення коронавірусних обмежень на два тижні, а з 8 серпня запровадили масковий режим у всіх закритих громадських просторах. 

У кількох районах країни запровадили локальний карантин через зростання кількості заражень. Так, у Великому Манчестері, східному Ланкаширі і деяких частинах Західного Йоркширу людям з різних домогосподарств заборонили зустрічатися один з одним в закритих приміщеннях чи на територіях приватних садів.

Обмеження посилили також в Абердіні у Шотландії.

Нагадаємо, у Європі почалася друга хвиля коронавірусу, кордони знову можуть закрити. Через низький рівень колективного імунітету проти коронавірусу, люди будуть продовжувати активно інфікуватися ще як мінімум рік.

Як ми писали, Єгипет посилив правила в'їзду для туристів. За межі курортів дозволяє в'їзд лише за наявності негативного ПЛР-тесту.

До речі,  медичний експерт висловив думку, що судячи з кількості забав, ми всі швидко потрапимо у червону зону, а можливо дуже червону. Лікар радить радіти життю, відпочивати, мріяти, гуляти. Це все можна зробити без масових гулянь і з головою.

Читайте також:Луцьк відмовився посилювати карантин і просить не заважати бізнесу. Поліція «злісних порушників» все ж каратиме