Політика
18 серпня 2020
Андрій Пальчевський з'явився в новому сезоні шоу «Зе Інтерв'юер»
Андрій Пальчевський провів ведучому екскурсію по Липках, розповів про своє дитинство на Печерську, романтичні 80-ті, кримінальні 90-ті.
news-image

Відомий підприємець і лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» став героєм нового випуску на ютуб-каналі Анатолія Анатоліча.

Андрій Пальчевський провів ведучому екскурсію по Липках, розповів про своє дитинство на Печерську, романтичні 80-ті, кримінальні 90-ті, перший мільйон, роботу на «Інтері» та «Прямому», скандал із аналізами Зеленського в Eurolab, обшуки СБУ та багато іншого.

Подивитися випуск можна за посиланням.

Нагадаємо, Центр Разумкова вважає Пальчевського головним конкурентом Кличко за крісло мера Києва.

Раніше ми писали, що за словами Андрія Пальчевського, Києву потрібен мер всього міста, а не тільки центру. Відомий підприємець поділився враженнями від переїзду на Лісовий масив.

До речі, серед опитаних Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 45% респондентів не схвалюють дії і заяви президента Володимира Зеленського після того, як за даними КМІС на вересень-жовтень 2019 року 64% опитаних в тій чи іншій мірі схвалювали дії і заяви президента Володимира Зеленського.

Читайте також:Соціологи: «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради