Київ
18 серпня 2020
На Солом’янці відкривається нова спортивна зала для дзюдо
Саме спортивна галузь, яку часто розглядають як варіант дозвілля, при правильному підході керівництва країни може дати шалений поштовх для економічного зростання, а також змінити світогляд.
news-image

Всіх небайдужих киян 5 вересня запрошують на відкриття оновленого приміщення для занять маленьких дзюдоїстів по вулиці Липківського, 36.

У Солом’янському районі після капітального ремонту відкривається оновлена спортивна зала для занять дзюдо.

Про це повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці депутат Київради Андрій Андрєєв.

Всі ми пишаємось досягненнями наших спортсменів на міжнародній арені, але до цих пір держава не спромоглася створити належну матеріально-технічну базу для розвитку спорту в Україні. На жаль, не став виключенням дитячий та підлітковий спорт”, – зазначає депутат.

За словами депутата, саме спортивна галузь, яку часто розглядають як варіант дозвілля, при правильному підході керівництва країни може дати шалений поштовх для економічного зростання, а також змінити світогляд. Бо першочергове завдання дитячих спортивних секцій – виховувати дисциплінованих і свідомих майбутніх громадян України, вважає Андрій Андрєєв.

Нагадаємо, оновлений майданчик для занять маленьких спортсменів облаштували на місці старої занедбаної зали в Інституті модернізації освіти МОН, за адресою – вулиця Василя Липківського, 36. На час карантину ремонтні роботи були призупинені. Але нарешті капітальний ремонт завершений – і на святкове відкриття оновленої зали для занять дзюдо запрошують всіх охочих вже 5 вересня цього року.

Нагадаємо, ще на двох вулицях Києва облаштували смуги руху для велосипедів. У новій схемі організації дорожнього руху була надана перевага громадському транспорту та велосипедній інфраструктурі.

Як стало відомо, кожен третій українець хоче відкрити свій бізнес, - опитування. Згідно з дослідженням, українці прагнуть підвищити свій матеріальний рівень.

До речі, раніше повідомлялося, що понад чверть українців відмовилися від відпочинку цього літа. Основною причиною є фінансові проблеми

Читайте також:На Київщині обмежать проведення релігійних свят через коронавірус