Політика
20 серпня 2020
Андрій Пальчевський: Я вирішив пожити у всіх 10 районах Києва
Громадський діяч сказав, що створив партію, бо знає, як зробити життя українців якіснішим.
news-image

Про це він розповів в інтерв’ю виданню РБК-Україна.

Я вирішив пожити у всіх 10 районах Києва по одному тижню. У звичайних квартирах на околицях спальних районів Києва, щоб дізнатися про проблеми українців. Ось тільки переїхав на Лісовий масив, до цього жив тиждень в однушці, в простій 9-поверховій панельці на Дарниці. І, ви знаєте, я бачу, наскільки люди розчаровані діями влади. І наскільки влада взагалі далека від простих людей», - заявив він.

Також громадський діяч сказав, що створив партію, бо знає, як зробити життя українців якіснішим.

У мене є чітке розуміння того, що потрібно міняти. "Перемога Пальчевського" - всеукраїнська партія. Хочу, щоб всім українцям, було комфортно жити, працювати і заробляти. У мене є чіткий план відновлення економіки всієї України. 30 років країну ніхто не захищав на світовій арені, топталися по нашій національній економіці як могли. Я хочу це змінити», - підкреслив Пальчевський.

Нагадаємо, згідно з останнім дослідженням Центру Разумкова саме Пальчевський може стати головним конкурентом Віталія Кличка.

Як ми писали, за словами Андрія Пальчевського, в Києві потрібно будувати вокзали та лікарні, а не фарбувати лавки. Андрій Пальчевський також навів приклад європейських міст, досвід яких можна використати для поліпшення умов життя киян.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:Уляна Супрун розповіла як прописка ускладнює життя