Київ
21 серпня 2020
Андрій Андрєєв: «Ще одну стіну в Солом‘янському районі прикрасить мурал, присвячений Петру Франку»
Символічно місцем для муралу стала вул. Авіаконструктора Антонова, буд. 7.
news-image

За підтримки Інституту національної пам’яті та його директора Антона Дробовича, ще одну стіну в Солом‘янському районі прикрасить мурал, присвячений Петру Франку. Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук політичний та соціальний діяч, Андрій Андрєєв.

Започатковану нами традицію - знайомити мешканців міста та нашого району з великими, проте маловідомими персоналіями української історії. Отож з нагоди Дня Незалежності України, за підтримки Інституту національної пам’яті та його директора Антона Дробовича, ще одну стіну в Солом‘янському районі прикрасить мурал, присвячений Петру Франку - військовому діячу, льотчику Української галицької армії, педагогу, письменнику, хіміку, співзасновнику сучасної молодіжної організації "Пласт", сину видатного українського письменника Івана Яковича Франка", - пише експерт.

Символічно місцем для муралу стала вул. Авіаконструктора Антонова, буд. 7. 

Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до офіційного відкриття, яке відбудеться 24 серпня о 12.00 за вищевказаною адресою! Серед запрошених гостей також вокаліст гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк з концертною програмою!", - додав Андрій Андрєєв.

Як ми писали, за словами Андрія Пальчевського, в Києві потрібно будувати вокзали та лікарні, а не фарбувати лавки. Андрій Пальчевський також навів приклад європейських міст, досвід яких можна використати для поліпшення умов життя киян.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.