Політика
21 серпня 2020
Пальчевський: Діти не в пріоритеті у влади тому, що вони не голосують
Судячи з недобудованої школи на Будищанській вулиці, яка вже багато років стоїть в убитому стані, освіта для київської влади не в пріоритеті.
news-image

Під час проживання на Троєщині лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» ознайомився з недобудованою школою на вулиці Будищанській і зіграв із дітьми у футбол. 

Судячи з недобудованої школи на Будищанській (ред. - вулиці), яка вже багато років стоїть в убитому стані, освіта для київської влади не в пріоритеті. Покинуте будівництво школи несе загрозу життю і здоров'ю дітей, які там бігають. Центри дитячої творчості не будуються. Очевидно, діти не в пріоритеті у влади тому, що вони не голосують», - сказав Пальчевський.

  Андрій Пальчевський   

Він також зіграв з дітьми у футбол на троєщинському стадіоні, згадавши як в дитинстві займався в ДЮСШ №2 Києва.

З радістю зіграли з хлопцями в футбол на стадіоні. Дуже радує, що діти самі збираються практично кожен день ввечері, щоб позайматися спортом. Спортивні секції повинні бути доступні для дітей з будь-якої сім'ї в кожному районі Києва. Влада повинна займатися створенням спортивних шкіл, будівництвом стадіонів, басейнів, спортивних залів, а не фарбуванням лавок і стрижкою трави. У нас повинні рости здорові діти!», - заявив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, як повідомив Андрій Андрєєв, ще одну стіну в Солом‘янському районі прикрасить мурал, присвячений Петру Франку. Символічно місцем для муралу стала вул. Авіаконструктора Антонова, буд. 7.

До речі, на Солом’янці відкривається нова спортивна зала для дзюдо. Саме спортивна галузь, яку часто розглядають як варіант дозвілля, при правильному підході керівництва країни може дати шалений поштовх для економічного зростання, а також змінити світогляд.

Як ми писали, за словами Андрія Пальчевського, в Києві потрібно будувати вокзали та лікарні, а не фарбувати лавки. Андрій Пальчевський також навів приклад європейських міст, досвід яких можна використати для поліпшення умов життя киян.

Читайте також:Відеоігри можуть робити людей грамотнішими