Україна
26 серпня 2020
Марина Данилюк-Ярмолаєва: «Соромно не за вкрадені пісні, соромно за «кабак» в часи війни»
Щодо танців на кістках на Михайлівській площі. Щодо урочистостей.
news-image
Про урочистості до Дня Незалежності України написала на своїй сторінці у фейсбук журналістка та блогер Марина Данилюк-Ярмолаєва.
 
У мене нема претензій як до артистів – до Саніної, Поляковоі чи Монатіка. Хто заплатив, у того і танцюють. Але той формат урочистостей – це приватна вечірка на дачі з нагоди дня народження, а не свято незалежності. Я спеціально перешерстила виступи Бейонсе, Пінк, Леді Гади на урочистостях національного маштабу. Завжди сукні, костюми, адекватна поведінка – труси лишали для стадіонів. Якщо це заходи за участю ветеранів чи родичів полеглих героїв, жертв теракту – сама скромність і навіть прикриті татуювання.

Але це питання до замовників, не до артистів.

Найкраще по темі виступів усе сказав Олексій Согомонов, продюсер Бумбоксу. Що соромно не за вкрадені пісні, соромно за «кабак» в часи війни... 
Стидно за плюшевих зайців, які махали прапором як шваброю – у той час, коли донька розвідника Ярослава Журавля, чиє життя тримав на особистому контролі наш гарант – ридала на Хрещатику з портретом батька. Поки президент свідомо загнав себе у стерильний рожевий вакуум, дитина у юні роки пізнала справжнє горе. Спражню зраду. Підступ.

У мене нема претензій до Полякової та Монатіка. Я розумію заробітчан, які як під копіювальний папір пишуть пости про те, що Зеленський зшиває країну як може.

За словами журналістки, неможливо зшити адекватну країну ветеранів, волонтерів з телеканалом інтер, де учора витанцьовував Басков і Повалій. Чи телеканалом наш, звідки Мураєв і Азаров учора віщали про несуттєвість самого факту незалежності. Не зшивається держава в одну із сепаратистами, ОРДЛО, Леонідом Кравчуком, беркутами і лєнами бондаренко. Це буде нежиттєздатний монстр Франкенштейна.

Марина Данилюк-Ярмолаєва переконана, що країну не зшивають, країну роблять самобутньою, успішною, сильною. Учорашній парк Шевченка і Хрещатик показали, що є у нас адекватні люди. Їх треба зшивати із трупами заради божевільних експериментів? Вони завідомо провальні. Навіть у Зеленського це знають в глибині душі, але рейтинги, рейтинги, рейтинги....

Від Зеленського не просили почтальйона печкіна і дискотеки нульових. Просто бути президентом, провести собою запит на оновлення і уж зовсім не ставати сабміссивом товариша Єрмака. Нічого більше", - підкреслює журналістка.
Зазначимо, у Варшаві відкрили пам’ятну дошку Героям Небесної Сотні та жертвам російської агресії.
 
Також повідомляли, що у Києві проходив Марш захисників України. Пряма трансляція.
 
Читайте також:Ні – роззброєнню армії. Пряма трансляція.