Суспільство
25 серпня 2020
Пальчевський в День незалежності вшанував воїнів, полеглих за Україну
Крім того, Андрій Пальчевський розповів, чому, на його думку, українці навчилися за роки Незалежності.
news-image

Пальчевський в День незалежності вшанував воїнів, полеглих за Україну.

"Напередодні річниці Незалежності я проходив біля Стіни пам'яті. Це все молоді особи загиблих людей. Вони не доживуть і ніколи не дізнаються, про те, що ми відзначили 29-ту річницю. Мало для людини – багато для країни", - сказав відомий політик.

Крім того, Андрій Пальчевський розповів, чому, на його думку, українці навчилися за роки Незалежності.

"Три речі, яких ми навчилися і не зовсім навчилися за 29 років: об'єднуватися, майже навчилися вибирати і потрібно навчитися перемагати. Вічна пам'ять героям!", - завершив він.

Довідково: Стіна пам'яті полеглих за Україну – меморіал, на якому розміщені плоскі металеві конструкції з фотографіями і коротким життєписом українських добровольців, військовослужбовців та представників українських силових структур загинули захищаючи Україну під час російсько-української війни.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже побував в Деснянському та Дарницькому районах.

Нагадаємо, Андрій Пальчевський привітав українців зі святом: «Всіх, хто любить Україну - вітаю з Днем Незалежності».

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:Павло Казарін: «Якби не російське вторгнення, то Україна 2020-го куди більше б нагадувала саму себе зразка 2013-го»