Київ
31 серпня 2020
Андрій Андрєєв: Не маю права йти з тими людьми, яким проблеми Солом’янського району чужі
Андрєєв додав, що необхідні гроші в бюджеті є, та натякнув, що може змінити політичну силу, в разі, якщо міська влада ігноруватиме потреби киян.
news-image

Депутат міськради в інтерв’ю виданню Big Kyiv розповів про проєкти, які планує реалізувати для міста найближчим часом.

Для мене зараз є три “реперні” об’єкти – садочок на Повітрофлотському, 40а, який мені обіцяли зробити, а я обіцяв своїм виборцям довести його до ладу. Солом’янський ландшафтний парк, який три роки тому розібрали й ніяк не можуть зібрати назад. І третій, по якому я з 14-го року писав звернення у всі департаменти – інфекційна клінічна лікарня №4 на Солом’янській, 17», – зазначив він.

Також Андрєєв додав, що необхідні гроші в бюджеті є, та натякнув, що може змінити політичну силу, в разі, якщо міська влада ігноруватиме потреби киян. 

Або третього числа на бюджетній сесії місто, в особі мера і голови фракції, виділяє гроші на ці три об’єкти… Гроші є, було б бажання. Це ж не на забаганки Андрєєва. Або я буду приймати серйозні рішення з приводу моїх подальших політичних дій. Але я не маю морального права йти з тими людьми, яким проблеми Солом’янського району чужі. Ось власне з цим я визначився і буду чекати», – резюмував депутат.

Як стало відомо раніше, Андрій Андрєєв розповів,що ще одну стіну в Солом‘янському районі прикрасить мурал, присвячений Петру Франку. Символічно місцем для муралу стала вул. Авіаконструктора Антонова, буд. 7.

Також ми писали, що за словами Андрія Пальчевського, в Києві потрібно будувати вокзали та лікарні, а не фарбувати лавки. Андрій Пальчевський також навів приклад європейських міст, досвід яких можна використати для поліпшення умов життя киян.

Нагадаємо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також:Пальчевський привітав юнацьку команду футбольного клубу «Бровари» з виходом до вищої дитячої ліги