Події
1 вересня 2020
Дайджест головних новин за 1 вересня
Читайте про найголовніші події дня, 1 вересня.
news-image

Журналісти інфопростору «Є!» підготували для вас найактуальніші новини за сьогодні, 1 вересня.

Мітинг на захист прав учасників АТО ТПО. Пряма трансляція. 

Протести в Києві 1 вересня. Пряма трансляція 

5 тисяч гривень замість Пакунку малюка. 1 вересня набула чинності постанова Кабміну щодо монетизації одноразової натуральної допомоги Пакунок малюка.

Фокін "поплатився" за скандальну ініціативу щодо Донбасу. Сайт "Миротворець" вніс в базу інформацію про колишнього прем'єр-міністра країни, члена української делегації в ТКГ Вітольда Фокіна.

Батьки можуть самі обирати форми навчання для дітей - Шмигаль

В Україні перевірять підприємства,  що скоротили працівників під час карантину

У столиці Білорусі силовики почали розгін студентів, які вийшли на акції протесту проти чинного президента Олександра Лукашенка.

Грошові перекази в Україну скоротилися на третину мільярда доларів

"Ви бактеріями брехні заразили всю країну", - Лерос відповів Зеленському на "мікробів"

Як ми писали, Шмигаль розраховує, що долар не вийде за межі 29 гривень до кінця року. Він запевнив, що розуміє стурбованість інвесторів і бізнесу з приводу очікувань можливого росту курсу долара.

Нагадаємо, уряд запланував три етапи підвищення мінімальної зарплати на 2021 рік. Відповідно до розрахунків, збільшення мінімальної заробітної плати стимулюватиме споживчий попит на українську продукцію, дасть змогу привести мінімальну зарплату до реального прожиткового мінімуму.

До речі, кілька десятків протестуючих під егідою Незалежної профспілки гірників України четвертий день пікетують будівлю Офісу Президента. Про це повідомляє голова Незалежної профспілки гірників України та народний депутат від фракції "Батьківщина Михайло Волинець.

Читайте також:Офіційне безробіття в Україні перевищило рівень минулого року на 77%