Київ
2 вересня 2020
Сергій Савінцев розповів, як допоміг затримати злочинця у переході
Красуня ромської зовнішності вирішила пограбувати дівчину у підземному переході в Києві.
news-image

Політичний блогер, Сергій Савінцев, розповів, як він став свідком нападу на дівчину у підземному переході.

Останні 5 годин я витратив на те, щоб ця худобина сіла за ґрати. Ця красуня ромської зовнішності вирішила пограбувати дівчину у підземному переході на шулявці. Обрала, звісно ж, дівчину невеликої комплекції, яка була в цей час наодинці. На щастя, дівчина вчасно відчула, що з її рюкзака витягують гаманець, обернулась і встигла вихопити його назад з рук молодшої помічниці, яку ви також бачите на цьому фото", - пише Сергій.

Як розповідає блогер, коли дівчина вихоплювала гаманець назад, ця "ромська красуня" з розмаху вдарила потерпілу по обличчю (так, що в неї злетіли окуляри), а потім ще завдала удару ногою в тулуб.

Я проходив повз саме в момент завдавання ударів. Попри те, що поряд йшла купа чоловіків, ставати на захист вони не поспішали, тому втихомирити красуню довелось мені, а ще одна жіночка і бабуся, яка продавала в переході квіти, намагались заблокувати їм відхід до приїзду поліції. Щоправда, затримати їх не вдалось, бо звідкись взялись ще двоє красенів тієї ж зовнішності, які відтіснили мене і разом з красунею зникли у невідомому напрямку", - додав Савінцев.

Але дочекавшись поліції, політичний блогер із потерпілою поїхали в рейд районом і таки знайшли ту жінку вже у сусідньому переході біля Політеха.

Вона випромінювала почуття впевненості і безкарності, принаймні тоді. Красуня не знала, що свідки залишили потерпілій свої номери телефонів, красуня не думала, що мінімум двоє з цих свідків готові витратити свій час і зусилля на те, щоб приїхати до відділку, надати свідчення і пройти процедуру упізнання. Красуня не подумала, що на самому гаманці залишились її відбитки пальців", - додав Сергій.

Вдруге за день блогер побачив цю "красуню", але вже у наручниках: її якраз заводили до відділку. 

Тепер в ній не відчувалось впевненості та й почуття безкарності в очах вже не було. От чесне слово: вирок цій худобині стане найкращим закінченням цієї історії і бальзамом особисто для мене. І ні - витраченого часу не шкода. Давайте не проходити повз, щоб такі красуні опинялись там, де заслуговують, бо в інший день в цьому ж переході може бути ваша сестра, мама чи подруга", - підсумував Савінцев.

Нагадаємо, викрадачі видавали себе за «працівників СБУ». У Києві зловмисники захопили вантажівку зі 100 тисячами медичних масок.

Як ми писали, у Миколаєві підірвали банкомат та викрали з нього більш як 250 тисяч. Близько 3 години ночі невідомі через вікно проникли у відділення банку на вулиці Космонавтів в Інгульському районі міста.

Також стало відомо, що кіберполіція викрила одесита, який обікрав банк на понад 1 млн гривень. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

Читайте також:Bloomberg: Вихід Європи з карантину був помилкою