Політика
2 вересня 2020
Лерос обізвав Зеленського брехуном і «клоуном з 95 Кварталу»
Також Лерос звернувся до нардепів "Слуги народу" та повідомив, що проти нього розпочали ще 2 кримінальні справи.
news-image

Народний депутат Гео Лерос, якого "Слуга народу" виключила із фракції, відповів президенту Володимиру Зеленському, який назвав його "зрадником і хабарником".

Лерос стверджує, що Зеленський його оббрехав і нардеп направить заяву про злочин президента. Про це пише УП.

"Пане президенте, я ніколи не був чиновником, не клоун з "95 кварталу" та не ларьочний рєшала, мені хабарів не дают. Ви всіх оббріхуєте як бабця, ця звичка у вас зберіглись ще з часів служби пропагандистом олігархів. Я направлю заяву про злочин, розкажете слідчим, де і у кого я взяв хабар. Ви краще обережніше складайте гроші депутатам в конверти, щоб ненароком на них не було написано ДТЕК. Щодо зрадника, запам’ятайте мої слова: ваш слід в історії - це матеріали справи про державну зраду".

Також Лерос звернувся до нардепів "Слуги народу" та повідомив, що проти нього розпочали ще 2 кримінальні справи. Нардеп не уточнив, про які справи йдеться та чого вони стосуються.

Щодо виключення з фракції, то нардеп стверджує, що "ще нікого не виключали так підло, під тиском збираючи підписи за спиною".

"Окрема зневага до Арахамії, який мені "зливав" інформацію з Офісу президента, а паралельно догоджав Зеленському та Офісу президента, допомагаючи "грати" проти мене, так само як він сьогодні озвучив брехливі темники Подоляка".

Нагадаємо, партія Пальчевського висуне своїх кандидатів на місцевих виборах по всій Україні. Люди втомилися від суцільної відсутності змін. Команда президента – це одне слово "розчарування".

Як стало відомо, Віктор Каспрук переконаний, що кадрова політика Банкової весь час виглядала досить дивно. Якщо цим призначенням Зеленський намагався продемонструвати своєму потенційному електорату повагу до «стабільних» радянських часів напередодні місцевих виборів, то бажаного результату він все рівно не доб’ється.

Нагадаємо, Фокін погодився увійти в ТКГ щодо Донбасу. Експрем'єр визнав, що рішення йому далося дуже важко.