Події
4 вересня 2020
Сліди «Новічка» знайшли в організмі та на речах Навального, - Spiegel
Сліди були виявлені не тільки в зразках крові, сечі і шкіри Навального, але і на пляшці, яку він брав з собою в поїздку.
news-image

Сліди бойової речовини "Новічок" знайшли не тільки в організмі отруєного Олексія Навального (російський опозиціонер), але й на його речах, зокрема, у пляшці з водою. Однак немає підтверджень тому, що отрута потрапила до організма Навального саме з цією водою.

Про це пише німецьке видання Spiegel з посиланням на джерела, пише РБК.

Видання пише, що канцлер Німеччини Ангела Меркель після того, як підтвердилося отруєння Навального, зібрала лише шість міністрів, щоб не притягувати велику увагу скликанням повного кабінету безпеки. На зустрічі представник Мюнхенського інституту фармакології та токсикології Бундесверу заявив, що знайдена отрута відноситься до групи нервнопаралитических агентів "Новічок".

"Сліди були виявлені не тільки в зразках крові, сечі і шкіри Навального, але і на пляшці, яку він брав з собою в поїздку... Імовірно, Навальний випив із пляшки, коли вже був отруєний, і залишив на ній сліди отрути", - пише Spiegel.

Також радимо почитати ексклюзивний коментар Сергія Тамаріна «Киву затягнули в партію, аби було з кого сміятися». Кореспондент Єдності поспілкувався із Сергієм Тамаріним, громадським та політичним діячем, ветераном війни на Сході України, керівником київського осередку політичної партії Національний корпус.

Нагдаємо, у Росії заборонили організацію правих націоналістів, яка виступає проти війни з Україною і правління Путіна. Учасники «Нації і Свободи» здійснювали екстремістську діяльність.

До речі, Руслан Кошулинський розповів, якщо дітей наших не навчати українській мові, це є майбутнє для російського агресора. Ексклюзивне інтерв'ю з Русланом Кошулинським.

Читайте також:Націоналісти протестують під МВС. Пряма трансляція