Політика
8 вересня 2020
Андрій Пальчевський: Еліта розграбувала всю інфраструктуру країни
Політик також обурений тим, що Одесу, яка успішно розвивалася, влада розграбувала за останні роки.
news-image

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» вважає політичну еліту винною в зубожінні України.

Таку думку Андрій Пальчевський висловив в інтерв'ю телеканалу News One, відповідаючи на питання про нинішню економічну ситуацію в Одесі.

Нічим Одеса не відрізняється. Секрет розвалу країни дуже простий – віддали еліті на розграбування всю інфраструктуру, а далі, коли нічого не залишається, ні заводів, ні портів, нічого, що годувало Одесу, намагаються перетворити її в місто розваг», - заявив Пальчевський.

Політик також обурений тим, що Одесу, яка успішно розвивалася, влада розграбувала за останні роки.

Система дуже проста. Грабували 30 років. Дограбували, а тепер вигадали історію, що потрібно зробити Одесу курортом ... Але ніякого курорту раніше не було. Тоді була індустрія, був Порто-франко, який дав розвиватися місту. Потім київська влада під себе перебрала і розпилила», - сказав Андрій Пальчевський.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.