Війна
10 вересня 2020
Андрій Смолій: «За такою логікою, можна погрожувати за весь фронт і потім влада Зеленського буде погоджувати на спільне патрулювання всієї лінії розмежування»
Також його цікавить як це прописали в документах? Як це було офіційно зафіксовано?
news-image
В ТКГ по Донбасу домовились про «спільне інспектування» в районі населеного пункту Шуми, біля якого обіцяв обстрілювати Пушилін. 
 
Учасники консультацій домовилися про спільне інспектування в районі населеного пункту Шуми за участю представника координатора вiд ОБСЄ.» - опублікували на сайті Офісу президента.
 
Андрій Смолій, український громадський діяч та політичний експерт,  запитав на своїй сторінці в фейсбук:
 
Прошу вибачення, що таке «спільне інспектування»? З ким? Вони вже зовсім з дуба впали??? Україна дала дозвіл на те, що наша сторона, «інша сторона», тобто де-факто окупант, та представник ОБСЄ спільно патрулювали певну ділянку фронту. Бо бачте московські терористи погрожували обстрілювати цю територію", - обурюється Андрій Смолій.
Політичний експерт зауважує, що за такою логікою можна погрожувати за весь фронт і потім влада Зеленського буде погоджувати на спільне патрулювання всієї лінії розмежування.
 
Також його цікавить як це прописали в документах? Як це було офіційно зафіксовано?
 
Розумієте, по суті це дає можливість стороні агресора вимагати спільне патрулювання та певні спільні дії з Україною. А це вже не те що «не в‘яжеться», це скидається на повну капітуляцію перед агресором", - обурюється Андрій Смолій.

Раніше повідомляли про результати термінового засідання ТКГ по Донбасу.

Нагадаємо: 8 вересня 2020 року. Пушилін каже про наступ на позиції ВСУ, а Григорій Лєпс співає гімн Росії на центральній площі Донецька.

Читайте також:Роман Коваль: «Коли Ви , пані і панове, з шиком відзначали на Софіївський площі річницю держави , посивіла мати і батько, рвали на собі волосся і плакали біля цинкової труни»