Події
10 вересня 2020
РОК-інспекція реЗеденції в Конча-Заспі. Пряма трансляція
Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію
news-image

Сьогодні проходить автомобільна акція РОК-інспекція реЗЕденції в Конча-Заспі. Метою учасників є бажання завітати до Зеленського додому.

Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію. 

Ми можемо побачити представників Свободи і інших партій з прапорами. Машини вишикувались в шеренгу.

Люди розказують, що вони не задоволені тим, що ворог збирається приїхати і інспектувати українські позиції і тому вони хочуть нагадати Зеленському, що він президент України і має виконувати сумлінно свої обов"язки по відношенню до українського народу. 

Звучать українські пісні козацьких часів. Сюди приїхали навіть байкери.

Представник партії Демократична сокира висловився, що люди хочуть підкоректувати поведінку тих, хто є  відповідальним за проведення інспектування. 

Представники національного корпусу надіються, що СБУ дасть відповідне рішення по факту того, що президент порушив українську клятву на вірність народу і це на їх думку державна зрада.  

 

 Машин рушили до резиденції Зеленського. 

Колонна с мітингуючими прибула до Конча-Заспи до резиденції президента Володимира Зеленського.

Поки активних дій противники Зеленського не роблять. Активісти наклеїли президенту на паркан плакат з написом "Ні капітуляції!".

Люди обіцяють не допустити помилок, коли втік Янукович. Зеленському втекти не дадуть. І закликають в понеділок знову прийти на мітинг. 

Мітингуючі скандують "Україна понад усе", "Зелю геть", " Ні капітуляції".  Вони планують малювати  мапу до Ростову, щоб не заблудився по дорозі президент.   

Представники низки громадських організацій та багато активістів планують у понеділок вийти знову із акцією протесту до Верховної Ради. Їхня вимога  буде стосуватися створення Тимчасової слідчої комісії для розслідування вбивств українських військових на Донбасі.

Нагадаємо, також ми проводили пряму трансляцію "Український шоубіз протестує під КабМіном". Всеукраїнська профспілка працівників музичної індустрії влаштовує мирний мітинг під Кабінетом Міністрів України на знак протесту проти рішень Уряду про часткову заборону на проведення концертів організаторами, в яких відповідний КВЕД не є основним.

До речі, вчора відбулася акція протесту під Кабінетом Міністрів проти закриття розважальних закладів. Пряма трансляція. Учасники протесту впевнені, що влада вбиває малий та середній бізнес через запровадження карантинних заборон.

Як стало відомо, в Україні перевірять підприємства, що скоротили працівників під час карантину. Перевірять підприємства, які приховують реальну кількість працюючих.