Війна
11 вересня 2020
«Зеленський пожертвував батальйону «Донбас» десятки тисяч доларів» Семен Семенченко
Повне ексклюзивне інтерв'ю дивіться на youtube каналі Єдності.
news-image

Вже сьогодні ввечері на youtube Єдність вийде ексклюзивне інтерв'ю з Семеном Семенченком, командиром 2-го Батальйону спеціального призначення «Донбас», народним депутатом України 8 скликання, у форматі програми "Ти/Ви" з Сергієм Савінцевим.

Слідкуйте за каналом, щоб побачити першими. В ефірі Семен Семенченко розкаже те, що ніколи раніше не було озвучено.

Як розповів Сергію Савінцеву Семен Семенченко, Володимир Зеленський в 2014 році пожертвував батальйону "Донбас" декілька десятків тисяч доларів і вони йому за це дуже вдячні, тому що дуже багатьом бійцям тоді змогли допомогти.

На запитання Сергія звідки вони знали що це він, Семенченко відповів:

Прийшла Веселова, сказала, що з "Кварталу 95" хтось вийшов на нас, а "Квартал 95" це хто - Зеленський, правильно ж? В них там ще актор є, Януковича грає, (Олександр Пікалов - ред.) він приходив в 2017 році до нас на Грушевського і там хлопці кажуть йому "Дякуємо". Він теж вже не пам'ятає нічого, але я запам'ятав.

Сергій Савінцев також запитав чи памятає Семен суму.

Не пам'ятаю, пам'ятаю що більше 20 тисяч доларів точно. Наш батальйон не фінансувався ні олігархами, ніким. Я опублікував картку, це була картка Веселової і люди нас фінансували. Навіть наша поїздка в Слов'янськ була профінансована народом.

Повне ексклюзивне інтерв'ю дивіться на youtube каналі Єдності.

Читайте також:Андрій Смолій: «За такою логікою, можна погрожувати за весь фронт і потім влада Зеленського буде погоджувати на спільне патрулювання всієї лінії розмежування»