Війна
11 вересня 2020
«Довести це до кінця може тільки громадянська війна» Семен Семенченко
Слідкуйте за каналом, щоб побачити першими. В ефірі Семен Семенченко розкаже те, що ніколи раніше не було озвучено.
news-image

Вже сьогодні ввечері на youtube Єдність вийде ексклюзивне інтерв'ю з Семеном Семенченком, командиром 2-го Батальйону спеціального призначення «Донбас», народним депутатом України 8 скликання, у форматі програми "Ти/Ви" з Сергієм Савінцевим.

Слідкуйте за каналом, щоб побачити першими. В ефірі Семен Семенченко розкаже те, що ніколи раніше не було озвучено.

Савінцев: Ви вірите в те, що Зеленський може закінчити цю справу. Я маю на увазі розслідувати корупцію, Ілловайськ, створити ТСК. 

Семен Семенченко: ТСК створити може, розслідувати корупцію, довести до кінця - ні. Тому що там ті ж люди. Я думаю довести це до кінця може тільки громадянська війна. Тому що наскільки все загнило у нас. 

Савінцев: Громадянська війна?

Семен Семенченко: Так. Настільки все загнило, ск...не в країні, що потрібна встряска. Як цього не хочу. Всі пять років, навіть коли була можливість діяти радикально від цього відходив, але, як людина яка знає історі, як людина, яка через себе все це пропустила ... Нам потрібно шукати інші варіанти і формати. Але дуже багато мразей накопичилось в країні, дуже багато людей втратили орієнтири і не бачать берегів. Ні кров ні смерті... Цинізм не знає меж. А народ. У нього больовий поріг дуже сильно прибитий. І нам потрібно щось робити...

Повне ексклюзивне інтерв'ю дивіться на youtube каналі Єдності.

Читайте також:Кравчук підтвердив, що Україна дозволила бойовикам «ДНР» оглянути позиції ЗСУ на Донбасі