Політика
14 вересня 2020
Гео Лерос: «Зеленський всім бреше, розказуючи, що при ньому зняли недоторканість з народних депутатів»
Як пише нардеп, два дні тому НАБУ затримало на хабарі помічника депутата Олександра Юрченка.
news-image

Нардеп Гео Лерос на своїй сторінці в фейсбук закликав журналістів запитати Зеленського за хабарників в партії "Слуга народу".

Шановні журналісти, запитайте будь ласка у Зеленського чому він покриває хабарника від Слуги Народу!", - пише депутат.

Як пише нардеп, два дні тому НАБУ затримало на хабарі помічника депутата Олександра Юрченка, який взяв перші 13 тисяч з 200 тисяч доларів, які передбачались нардепу Юрченку за законопроект пов’язаний з побутовими відходами.

НАБУ «вело» нардепа не один місяць, назбирало достатньо доказів, але Венедіктова не здає свого нардепа та блокує по ньому санкцію.

Пані Венедіктова, по сфабрикованим справам Олегом Татаровим проти мене, ви підписуєте санкції не читаючи, а тут блокуєте підозру нардепу, якого зловили на хабарі", - звернувся нардеп до генпрокурорки.


Як стверджує Гео Лерос, Зеленському стало відомо про це в той же день, але в його команді хабарників ловити не можна, тому він зараз робить все можливе, щоб «порішати» цю справу і, як завжди, в його офісі працює «режим тиші» щодо корупції.

Я ще раз наголошую, що Зеленський всім бреше, розказуючи, що при ньому зняли недоторканість з народних депутатів. Стало навіть гірше, бо санкцію може дати тільки його ручний прокурор слуга народу Венедіктова, яка це робить тільки проти опонентів режиму Зеленському. Зробили всіх разом!", - підсумував нардеп.

Зазначимо, що нардеп Юрченко, чий помічник днями був затриманий за хабар у 13 тис. доларів США (аванс від хабара в 200 тис. доларів), є головою підкомітету ВР з питань поводження з побутовими відходами комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг .

Раніше стало відомо, що екс-нардеп розповів, як нове керівництво ДАБІ розширило корупційні схеми замість боротьби з ними. Очищення Державної архітектурно-будівельної інспекції від корупції не відбулося.

Ігор Мірошниченко: «Є групи кримінальних елементів, які залякують «Благоустрій», і «Благоустрою» не допомагає поліція».

Читайте також:Які проблеми для України є найважливішими (інфографіка)