Політика
23 вересня 2020
Олексій Голобуцький: «Десь в надрах Кремля визріває ідея підставити Лукашенка, зробивши його агресором, винним в нападі на країни Балтії»
Лукашенку гірше вже не буде, бо гірше немає куди.
news-image

Олексій Голобуцький, відомий український політтехнолог, на своїй сторінці у фейсбук розповів про наступну ідею Кремля.

Жиріновський у вівторок на пресконференції в Ґосдумє апробував чергову ідею Кремля: "...Никому и ни одного кусочка, чтобы везде наши пограничные столбы стояли намертво, и никакого движения внутрь государства. Калининград должен быть соединен с Белоруссией, чтобы это не был у нас эксклав. Чо это за эксклав? Мы положили десятки миллионов в победе над фашизмом, а у нас теперь русский город Калининград вот там находится где-то, не связан с основной территорией"", - пише політолог.


На думку Олексія, десь в надрах Кремля визріває ідея підставити Лукашенка, зробивши його агресором, винним в нападі на країни Балтії заради пробивання коридору до окупованого РФ Кьоніґсберґу.

А Лукашенку що? Він і так вже нерукоподаваний диктатор, цілком залежний від Росії. В нього в Росії вже кілька тижнів в заручниках сидять молодший син і дві онуки від старшого сина. Тобто, йому гірше вже не буде, бо гірше немає куди", - впевнений політтехнолог

Як зазначає Голобуцький, Кремль обкатує подібні цікаві ідеї: де б використати Бацьку, коли вже вдалось його притиснути настільки жорстко.

Нагадаємо, сліди «Новічка» знайшли в організмі та на речах Навального, - Spiegel.

Раніше Україна ввела мита на дизпаливо, зріджений газ і вугілля з РФ.

Читайте також:Камала Харріс вважає, що Росія спробує допомогти Трампу перемогти на виборах