Суспільство
24 вересня 2020
Татуся Бо: «Будь-які вимоги шкільної форми - незаконні»
Стилісти плачуть. Школи радіють. Батьки деякі кричать "да...ть". Активісти доводять, що і ці вимоги шкіл незаконні.
news-image

Письменниця та віома блогер Татуся Бо на своїй сторінці в фейсбук нагадала, що зараз будь-які вимоги шкільної форми - незаконні.

Блогерка зазначила, що в червены 2019р. Зеленський відмінив стародавній указ Кучми про шкільні форми.

Деякі школи і деякі батьки плачуть. Комусь сниться Японія, а комусь приватна британська школа. Але з того часу, будь-які вимоги шкільної форми - незаконні", - наголосила активістка.

Як пише Татуся, зароджується поняття - діловий стиль. В якому кольорова гама коливається виключно між білим, синім і чорним. Стилісти плачуть. Школи радіють. Батьки деякі кричать "да...ать". Активісти доводять, що і ці вимоги шкіл незаконні.
Згодом, в лютому 2020 року. Міністерство освіти і науки України підписує підручник для НУШ, для 3 класу з предмету "я досліджую світ", а там...

Ой лелечко... Що ж це... Упс... Якось так получилося. Аж цілий параграф маніпулятивний до всирачки. В якому варіант "форма не потрібна" не припускається взагалі. Є лише варіант в темі "форма потрібна". Очєнь, б..дь, харашо. Да?

Ладно, я закриваю очі на те, що і досі в підручниках майорить табачниківська хрінь. Ладно вже, не все зразу", - обурюється активістка.

 Татуся ще раз наголошує, що тут НУШ,.... Свіжовидані підручники, свіжореформованого курсу, на які пішли гроші платників податків.

Знаєте, нешановні монівці, ви всі там усим гамузом негідники... Падлюки... Курви і даже уйобки. Коли ви в себе форму введете? Коли ваш роздутий до вс...чки штат нероб і різнокаліберних і..ів піде на роботу в однакових платтячках? Адже ж це так гарно. Да?", - звернулась до МОНівців письменниця.
Тату, ну чого я не вивчилась на якогось газовщика, в них здається пі...ц хоч через день трапляється. У них здається отаке одне і стабільне, а не оці 50 відтінків у...тва кожен день", - підсумувала активістка.

Раніше повідомляли, що відміна президентом Зеленським Указу президента Кучми “Про обов’язкову шкільну форму” напередодні нового навчального року викликає жваві дискусії батьків.

Зазначимо: у школі на Вінничині ввели дрес-код для вчителів.

Читайте також:Назад у майбутнє: у школах Севастополя вводять форму часів царської Росії