Політика
26 вересня 2020
Експерт: Своїм висуненням Пальчевський вчергове підкреслив близькість до киян
Висунення кандидата в мери відбулось стихійно на одній із зустрічей з мешканцями, без сцен, банерів та всього іншого, що було у конкурентів
news-image

Експерт: Своїм висуненням Пальчевський вчергове підкреслив близькість до киян.

 Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив Ігор Петренко.

А от найбільш виграшне висування з точки зору продовження виробленого позиціювання зробив Андрій Пальчевський. Його висунення відбулось стихійно на одній із зустрічей з мешканцями, без сцен, банерів та всього іншого, що було у конкурентів. Таким підходом він очевидно намагався продемонструвати близькість до громадян, що в принципі не дисонує з його попередніми діями – проживання певний період часу в різних районах Києва, відвідування ним дворів, до яких ніхто ніколи з влади не добирався, відкриття приймалень в мікрорайонах Києва. Тому Пальчевському вдалося не лише зекономити кошти на організацію масштабного заходу, а й вигідно вирізнитись з-поміж інших, - впевнений політолог.

Водночас експерт вважає, що з’їзд Слуги Народу негативно вплинув на кандидатів від партії.

Певно це найкращий вираз, який може схарактеризувати з’їзд СН, яка вирішила використати оригінальну локацію для своєї партійної конференції – задній дворик Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що викликало негативний суспільний резонанс і навряд чи допомогло покращити шанси Ірині Верещук, - резюмував він.

Нагадаємо, виборці висунули Андрія Пальчевського в мери під час однієї з зустрічей в Оболонському районі Києва.

Як ми писали раніше, економіст з команди Пальчевського розповів, як уникнути злиднів

Читайте також: Пальчевський єдиний кандидат у мери, якого висунули люди, – Фесенко