Політика
29 вересня 2020
Економіст з команди Пальчевського запропонував зобов'язати постачальників послуг безкоштовно підключати до своїх мереж
Економіст пропонує вирішення проблеми, яке на його думку підвищити інвестиційну привабливість України.
news-image

Економіст з команди Пальчевського запропонував зобов'язати постачальників газу, електроенергії, води і тепла безкоштовно підключати до своїх мереж нових абонентів.

Про це Олексій Кущ пише на своїй сторінці в Facebook.

Один з найяскравіших когнітивних дисонансів, які виникають у іноземних інвесторів при зіткненні з нашою дійсністю - це підключення до електромереж. У рейтингу легкості ведення бізнесу Світового банку, в розділі доступності підключення до електромереж, Україна займає 128 місце. Ще потрібні будь-які інші пояснення з приводу нашого інвестиційного лузерства? Зате кілька ФПГ збирають свої економічні ренти з усієї країни », - обурюється він.

Економіст пропонує вирішення проблеми, яке на його думку підвищити інвестиційну привабливість України.

Вихід, який я пропоную в рамках роботи економічної платформи партії« Перемога Пальчесвского »- це зобов'язання в ліцензійну обов'язок постачальникам електроенергії, газу, тепла та води, безкоштовно підключати населення, малий і середній бізнес до своїх мереж з лімітом терміну підключення в 60 днів від дати подання електронної заявки, оформленої за повідомному принципом. З позбавленням ліцензії, якщо допущено кілька порушень термінів. Київ може стати першим в Україні економічним урба-кластером, в якому проблеми підключення до енергомереж будуть перекладені з плечей споживачів на постачальника послуги », - резюмував Олексій Кущ.

Нагадаємо, що відомий політик підтримав акцію протесту.

Зазначимо, Пальчевський єдиний кандидат у мери, якого висунули люди, – Фесенко.

Читайте також:Пальчевський закликав Зеленського захистити вкладників «Аркади»