Політика
2 жовтня 2020
Кирило Сазонов: «Голосуючи за Кличка, кияни голосують за «смотрящого» та «рішалу» Комарницького»
Політолог зазначає, що Кличко-Комарницький перетворили Київ в приклад того, як не повинна проводиться забудова в місті, тим більше в столиці.
news-image

Кирило Сазонов, відомий український політолог зазначає, що голосуючи на місцевих виборах в Київраду громадяни побачать першим номером в списку партії УДАР нинішнього мера Віталія Кличка.

Але він наголошує, щоб виборці не забували, що через фактичне злиття місцевої влади з місцевими "рішалами", всюди, де стоїть прізвище Кличко, поруч повинне стояти прізвище "смотрящого" Дениса Комарницького.

Ці двоє розпиляли колосальні суми з міського бюджету. Чого тільки варта розпил 6 мільярдів гривень на Подільсько-Воскресенський мостовий перехід або розкрадання понад мільярд з кишень простих киян на ділянці кільцевої дороги від Богатирської до Рокоссовського. Генпідрядником на обох цих об'єктах є компанія "Еко-Буд-Трейд", підконтрольна "дивиться".

Політолог зазначає, що Кличко-Комарницький перетворили Київ в приклад того, як не повинна проводиться забудова в місті, тим більше в столиці. 

Ця хаотична і протизаконна забудова по всьому місту - заслуга будівельної мафії, яку курирує Комарницький під крильцем у мера. Тому в бюлетені УДАРу під номером один повинен стояти не Віталій Кличко, а "Кличко-Комарницький" або, якщо хочете, - "Клічконицький".

Кирило Сазонов зазаначає, що кияни повинні розуміти, за кого і за що вони голосують насправді, адже голосуючи за Кличка, вони голосують за "смотрящого" і "рішалу" Комарницького.

А значить - і за розпил бюджету, розкрадання на об'єктах, схеми, Мутко і потворну забудову міста. Загалом - за продовження того, що ми маємо зараз, завдяки Віталію Володимировичу", - констатує політолог

Раніше Антон Голобородько розповів про те, як Віталій Кличко вкрав у нього машину

Також повідомляли, що поведінка Кличко показує, що він боїться конкуренції з Пальчевським в другому турі виборів, - політолог.

Читайте також:Слідчі дії по Мостобуду. Пряма трансляція