Суспільство
7 жовтня 2020
Звернення до українців, які досі носять маски на бороді
Політик Олексій Давиденко нагадує, що коли ви без маски, ви піддаєте небезпеці людей, які знаходяться поруч з вами.
news-image

Політик Олексій Давиденко звернувся до українців із проханням носити маски, щоб зменшити кількість інфікування Covid в Україні.

200 тисяч заражень. 4000 смертей. 4000 виявлень на добу. 2% летальність. Це означає, що з 4000 тих хто вчора заразився - 80 може померти", - наводить сумну статистику політик.

Як пише пан Олексій, час, коли всі казали "це "розвод", за*бали своїми масками, ідіть на *уй з вашим коронавірусом, покажіть мені хоч одного реально хворого в моєму оточенні" - уже змінився періодом "ой *ля, не дай Бог, у мене навколо вже купа людей захворіли, тільки б в легкій формі - щоб не госпіталізація, а якщо раптом я - ліжка в лікарнях хоч є ?!".

У зв'язку з цим. Знову звертаюся до дебілів які продовжують не носити маски в громадських місцях і заперечувати очевидне. Коли ви вправлялися в недоумстві та відвазі було 300 випадків на добу - сьогодні вже 4000. Так вийшло. Ми з вами кретинами співіснуємо в одному суспільстві і одному просторі", - пише політик.

Давиденко нагадує, що коронавірус передається повітряно-крапельним шляхом і у різних людей протікає по різному.

Хтось не помічає.Хтось вмирає.Помирати не хочеться. І на ШВЛ теж не хочеться. У зв'язку з цим нас всіх в публічних місцях просять поголовно надягати маски, щоб мінімізувати ризик зараження. Так. Маски потрібні тільки хворим від здорових. Але ось біда - не ясно хто саме хворий", - пише Олексій.

Коли ви без маски, ви піддаєте небезпеці дверні ручки, кнопки ліфта, поручні в транспорті і слизову людей, які знаходяться поруч з вами.

А за вами дурнями ходимо ми. Тому. У всьому цивілізованому світі просять про прості речі - носінні масок в публічних місцях і дезінфекції рук. Не хочете, щоб у нас настав п*здець і всю країну знову закрили на жорсткий карантин - надіньте бл*дь маску. Сподіваюся, я зміг донести спокійно свою професійну і громадянську позицію", - резюмував Олексій Давиденко.

До речі, в ООН заявили, що ситуація з коронавірусом вийшла з-під контролю. Генсек ООН наголосив, що вакцина не буде панацеєю від епідемії.

Нагадаємо, у масках та зі своїми ручками: як проходитимуть місцеві вибори в умовах епідемії? На вході до дільниці виборців мають опитати про симптоми респіраторних захворювань та виміряти температуру. На вході повинен стояти антисептик.

Також стало відомо, що в Англії носіння маски стало обов’язковим в магазинах, банках і на вокзалах. Громадяни повинні вдягати тканинні маски або бандани при покупці їжі і пиття на винос.