Світ
7 жовтня 2020
В Амстердамі пасажир побив і покусав водія автобуса через вимогу надягти маску
В результаті інциденту, водія на швидкій доставили до лікарні – у нього вибиті чотири зуби, струс мозку, забиті ребра і розбите обличчя.
news-image

В Амстердамі пасажир громадського транспорту скоїв напад на водія автобуса, який зробив йому зауваження через відсутність захисної маски. Про це повідомляє телерадіокомпанія NOS, пише ЗІК.

Згідно з повідомленням, 67-річний водій не хотів, щоб пасажир їхав в автобусі, через це чоловік розлютився і декілька разів вкусив водія, кинув на підлогу та почав бити ногами.

В результаті інциденту, водія на швидкій доставили до лікарні – у нього вибиті чотири зуби, струс мозку, забиті ребра і розбите обличчя.

Зловмисник втік з місця події.

У нас є чіткі знімки з автобуса, на яких видно підозрюваного. Фото були передані всім співробітникам поліції Амстердама", - сказав представник правоохоронних органів.

Радимо почитати звернення до українців, які досі носять маски на бороді. Політик Олексій Давиденко нагадує, що коли ви без маски, ви піддаєте небезпеці людей, які знаходяться поруч з вами.

До речі, в ООН заявили, що ситуація з коронавірусом вийшла з-під контролю. Генсек ООН наголосив, що вакцина не буде панацеєю від епідемії.

Нагадаємо, у масках та зі своїми ручками: як проходитимуть місцеві вибори в умовах епідемії? На вході до дільниці виборців мають опитати про симптоми респіраторних захворювань та виміряти температуру. На вході повинен стояти антисептик.

Також стало відомо, що в Англії носіння маски стало обов’язковим в магазинах, банках і на вокзалах. Громадяни повинні вдягати тканинні маски або бандани при покупці їжі і пиття на винос.

Читайте також:В Україні зафіксовано 4 753 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19