Політика
12 жовтня 2020
Дмитро Вовнянко: «Студентів і інтернів кидатимуть на вірус, як призовників під німецькі танки влітку 1941-го?»
Журналіста цікавить як влада збирається реалізувати намір долучати до роботи в інфекційних відділеннях студентів старших курсів і інтернів.
news-image

Журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці в фейсбук нагадав, що  Радуцький заявив, про посилення заходів по боротьбі з Ковід.

Бог з ним, я не питаю, як вони збираються тепер обмежувати роботу нічних клубів і ресторанів - ми вже бачили приклади обмежень. Мене цікавить як вони збираються реалізувати намір долучати до роботи в інфекційних відділеннях студентів старших курсів і інтернів? Чим вони збираються їм платити, якщо у них борги по з/п серед штатних лікарів?", - запитує Вовнянко.

Як стверджує журналіст, лікарі, що померли від Ковід не отримують виплат, бо хтось хімічить з результатами тестів.

А забезпечувати тих студентів будуть чим? Захисні костюми і апарати ШВЛ й надалі купуватиме Порошенко? Студентів і інтернів кидатимуть на вірус, як призовників під німецькі танки влітку 1941-го?", -  запитує у влади журналіст.

Дмитро Вовнянко просто нагадує, що в 2014, навіть в критичні моменти, керівництво України НЕ кинуло на фронт солдат-строчників. Воювали мобілізовані, контрачі і добровольці.

Нині по суті відбувається саме це. На вірус кидати мають намір тих, хто лише опановує професію лікаря. На незрозумілих умовах", - резюмує журналіст.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано 5 728 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19

Радимо почитати: Звернення до українців, які досі носять маски на бороді

До речі, в ООН заявили, що ситуація з коронавірусом вийшла з-під контролю. Генсек ООН наголосив, що вакцина не буде панацеєю від епідемії.

Читайте також:Олександр Кондратенко: «Тиждень тому я б не повірив, що буду по всьому Києву шукати місце в лікарні для своєї мами»