Політика
16 жовтня 2020
Кирило Сазонов: «Гордон приєднався до Шарія в боротьбі проти Пальчевського»
Пальчевський в цей час живе на околицях Києва, вивчаючи реальні умови життя і проблеми киян.
news-image

Гордон приєднався до Шарія в боротьбі проти Пальчевського. Про це повідомив на своїй сторінці в фейсбук Кирило Сазонов, український політолог та журналіст.

Я, звичайно, дуже довірлива людина. Але в те, що у Гордона і Шарія так синхронно з'явилися особисті причини лаяти кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського, я не вірю. Не вірю і все. Занадто несподівана компанія підібралася на фініші виборчих перегонів. Несподівано активна і єдина в своїй ненависті до Пальчевського. Хоча, ні Шарій, ні Гордон у виборах мера Києва участі не приймають. Зате приймає Віталій Кличко. І лідирує", - пише журналіст.

Сазонов впевнений, що  штаб Кличка дуже хоче перемогу в першому турі. Тому що в другому доведеться мати справу не тільки і не стільки зі своїми прихильниками, скільки з противниками. З людьми, яких не влаштовують пробки в Києві. І вічні відключення гарячої води. Дим на вулицях з палаючих смітників, очисних споруд та інших підприємств. Хто вважає банальним і безглуздим грабунком приватні евакуатори. З людьми, які вже втомилися від божевільної забудови околиць Києва нескінченними багатоповерхівками при тотальному дефіциті шкіл і дитячих садків. Від договорняків, які втратили береги, забудовниками. Від сумнівних кланів в мерській партії. Можна довго перераховувати. Їх багато - таких людей. Політтехнолог впевнений, що  в другому турі ці люди об'єднаються проти Кличка і проголосують за будь-якого його опонента.

Можна багато розповідати, перерізати стрічки та обіцяти нові станції метро не в цій, але хоч в наступній каденції. Але, судячи з того, як нервують в штабі чинного мера, цього недостатньо. Пальчевський в цей час живе на околицях Києва, вивчаючи реальні умови життя і проблеми киян. Знімає ролики на мобільний. Називає Кличко мером центру Києва. Зустрічається з людьми.

Ось і з'являються на сцені Шарій і Гордон. Мені здається, в якості останньої відчайдушної спроби, щоб уникнути другого туру. Це допоможе? Думаю ні. Думаю, другий тур буде ...", - підсумував політтехнолог.

Раніше писали, що МВС залучить авіацію для реагування на протиправні дії під час місцевих виборів в Україні.

Cоціолог та керівник «ВАС» Володимир Косенко відмітив, що динаміка електоральних настроїв киян змінюється.

ЗазначимоПальчевський закликав Зеленського захистити вкладників Аркади.
 
Також повідомляли, що в Рівному атакують актив «Перемоги Пальчевського», через високі шанси на перемогу Віталія Германа.
 
Читайте також:Які закони порушив президент, оголосивши проведення опитування на виборчій дільниці - роз'яснення Андрія Магери