Політика
16 жовтня 2020
Політолог пояснив, чому Гордон намагається вдарити по рейтингу Пальчевського
Дмитро Гордон ображений на Андрія Пальчевського через вибори в Києві, - Цибулько
news-image

Дмитро Гордон навмисно намагається вдарити по рейтингу кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського. Так прокоментував заяву журналіста політолог Володимир Цибулько на своїй сторінці у Facebook. 

Експерт впевнений, що чорна кішка між Гордоном і Пальчевським пробігла незадовго до місцевих виборів.

Днями Гордон в ефірі одного з телеканалів зробив незрозумілий випад на адресу Пальчевського. Перша думка — Дмитро ображений. Чому? Бо Пальчевський його випередив і перший оголосив про висунення в мери. Через це в ефірі Гордон став висувати нереальні конспірологічні теорії", — вважає Цибулько.

Політолог переконаний, що Гордон намагається маніпулювати суспільною думкою, а це абсолютно невиправдано. На рейтингу кандидата Пальчевського це навряд чи відобразиться якимось чином. 

Людині, яка так чи інакше має певний рівень суспільної довіри, це не пасує. Спроба нашкодити Пальчевському напередодні виборів, який має схоже електоральне поле, зрозуміла. Та, разом з тим, не виправдовує дій самого Гордона. Я вважаю, що це дешева гра з боку людини, яка не взяла вчасно на себе відповідальність, а зараз вже втратила будь-які шанси вклинитися у боротьбу", — підсумував Цибулько.

Раніше розповідали про те, чому конкуренти можуть влаштовувати інформаційні атаки на кандидати в мери Києва Андрія Пальчевського.

Також повідомляли які закони порушив президент, оголосивши проведення опитування на виборчій дільниці - роз'яснення Андрія Магери.

Зазначимо, МВС залучить авіацію для реагування на протиправні дії під час місцевих виборів в Україні.

Читайте також:Кирило Сазонов: «Гордон приєднався до Шарія в боротьбі проти Пальчевського»