Політика
19 жовтня 2020
Експерт: нерозчищені зливові каналізації коштували Віталію Кличку кількох рейтингових пунктів
Експерт розповів, як негода в столиці вплине на рейтиг Кличко.
news-image

Володимир Цибулько на своїй сторінці в Facebook розповів, чому недавня злива негативно вплине на рейтинг Віталія Кличка.

Українська політика ірраціональна. Особливо це стосується рейтингів. Виборець частіше прислухається до своїх емоцій і почуттів, а не до програм або репутації кандидата. Тому дуже велику роль, особливо напередодні дня голосування, коли психіка будь-якої здорової людини знаходиться в натягнутому положенні, грають «чорні лебеді». Саме ними стала злива, що пройшла в ці вихідні і частково перетворила Київ на Венецію. Причому явно не в позитивному сенсі. Упевнений, нерозчищені зливові каналізації коштували Віталію Кличку кількох рейтингових пунктів », - упевнений він.


Також політолог пише, що найбільше від просідання рейтингу мера виграє Андрій Пальчевський.

Загалом, не секрет, що антирейтинг чинного мера перетікає його конкурентам. Найбільший бенефіціар цих перетоків - Пальчевський. Який в протиставленні себе Кличко зміг закріпитися на другому місці серед кандидатів і зараз сконструював собі образ головного антагоніста діючої влади. А це широке поле потенційних прихильників. Тому не треба дивуватися високому результату Пальчевського на ділянках 25 жовтня. Він має всі шанси піднести Кличко дуже неприємний сюрприз. Про що це говорить нам, хоч і зацікавленим, але все ж стороннім спостерігачам? Другий тур буде цікавим і не таким передбачуваним, як це прогнозувалося », - зазначив під кінець експерт.

Також повідомляли, що політолог Карасьов вважає, що в другому турі будуть Кличко і Пальчевський.

Зазначимо, що у мережі набирає популярність звернення Пальчевського до Кличка англійською.

Читайте також:Кирило Сазонов: «Гордон приєднався до Шарія в боротьбі проти Пальчевського»