Політика
20 жовтня 2020
Хакери зламали телеграм-канал Андрія Пальчевського
Згідно з повідомленням, хакери заблокували доступ і почали розміщувати недостовірну інформацію, вводячи громадськість в оману.
news-image

Опоненти кандидата в мери Києва Андрія Пальчевського з допомогою хакерів зламали і захопили його телеграм-канал.

Про це повідомили в прес-службі Андрія Пальчевського.

Згідно з повідомленням, хакери заблокували доступ і почали розміщувати недостовірну інформацію, вводячи громадськість в оману.

У першому пості викраденого телеграм-каналу опублікований фейковий рейтинг кандидатів, де значно лідирує чинний мер столиці Віталій Кличко. Це дає всі підстави припускати, що захоплення телеграм-каналу є спланованою провокацією Кличко.

Стрімко зростаючий рейтинг Пальчевського в Києві змушує опонентів панікувати і вони вже не соромляться таких брудних методів, як крадіжка. Андрія Пальчевського та його команду не зупинити брудними провокаціями. Навпаки - це ще більше додає нам підтримки і сили йти до перемоги! 25 жовтня прийдіть на вибори і зробіть свій правильний вибір.

Проголосуйте за чесність, проголосуйте за Київ і зупиніть його розкрадання! Перемога Пальчевського - твоя перемога! ", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, згідно з останніми соціологічними дослідженнями, рейтинг Андрія Пальчевського продовжує зростати і зараз його підтримують вже 22,8% опитаних.

Радимо почитати: Гео Лерос: Як «Удар» скуповує голоси по 300 грн.

Також повідомляли, що активісти вимагають засудити подільника Кличко і Густєлєва - Осипова за розкрадання бюджету.

Читайте також:Політолог пояснив, чому Гордон намагається вдарити по рейтингу Пальчевського