Спорт
22 жовтня 2020
Тренер «Шахтаря» назвав складові перемоги над «Реалом»
Тренер "Шахтаря" додав, що перемогти команді допомогли уважність, дисциплінованість та амбіції футболістів.
news-image

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру заявив, що перемога над "Реалом" була здобута завдяки ідеально дотриманій командою стратегії на матч. Про це повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

За словами Каштру, "Шахтар" переграв "Реал" у Мадриді 3:2, тому що був справжньою командою.

Ми змогли перемогти "Реал" лише як команда. Не завдяки одному чи іншому, не через те, що один був кращий, а інший гірший. Ні, всі хлопці виконали ідеально стратегію на матч. Ми чудово закривали фланги й середину. Завдяки діям Дентіньо ми змогли також використовувати зони, які він відкривав, – туди проходили Тете й Соломон. І ось ця стратегія розвивалася саме завдяки команді. Це забезпечило нам перемогу. Корнієнко міг бути гарним протягом усього матчу, проте якби команда неправильно діяла, ми б не перемогли.", - сказав Каштру.

Головний тренер "Шахтаря" додав, що перемогти команді допомогли уважність, дисциплінованість та амбіції футболістів.

Лише так можна виграти в Мадрида. Інакше б не вийшло. "Реал" – це найсильніша, фантастична команда із суперкваліфікованими футболістами і тренером. Як я й сказав, пояснити нашу перемогу можу уважністю, дисципліною та амбіціями", - зазначив Каштру.

Нагадаємо, у збірній України з футболу виявили нові зараження на COVID-19. Участь у Лізі націй під питанням. В команді залишився один незаражений голкіпер ㅡ Георгій Бущан.

До речі, Пальчевський привітав юнацьку команду футбольного клубу «Бровари» з виходом до вищої дитячої ліги. Політик привітав юнацьку команду з виходом до вищої дитячої футбольної ліги і вручив кожному спортсмену комплекти футбольної форми.

Раніше ми повідомляли, що "була складна гра, але ми практично весь час домінували – Каштру". «Шахтар» обіграв у чвертьфінальному матчі Ліги Європи «Базель» 4:1 і вийшов у півфінал турніру. У півфіналі «Шахтар» зіграє з «Інтером».