Події
22 жовтня 2020
Кличко та “УДАР” підкупають виборців, щоб і надалі грабувати киян, - активісти
Люди нагадали, що за 6 років Кличко не побудував жодної станції метро, жодного паркінгу.
news-image

Активісти організації “Стоп Корупції” разом із небайдужими киянами вийшли під стіни Київської міської державної адміністрації з вимогою припинити мера столиці Віталія Кличка та його партії “УДАР” масово скуповувати голоси виборців. Про це повідомляє наш кореспондент з місця подій.

Мітингувальники вишикувалися з плакатами із надписами: “Вимагаємо зупинити оперативну злочинну групу з підкупу виборців!”, “Кличко, зупини масову скупку голосів!”, “Кличка та УДАР до відповідальності за підкуп виборців!”, “Кличка за грати за зв’язки та схеми зі “смотрящими”, “Місцеві вибори 2020! Кличко - Стоп підкуп виборців!”

Партія мера Віталія Кличка “УДАР” купує голоси виборців за 300 гривень. І це не пусті балачки. У мережі з’явилися записи прихованої камери з доказами цього факту. УДАРівці збудували сітку для Кличко з підкупу киян. Таким чином, намагаються пролізти до Київради, щоб ще 6 років обкрадати нас”, - говорять активісти.

За словами киян, на раніше опублікованому відео у мережі видно, що у кандидата в Київраду від партії Кличка Михайла Терентьєва чітко відпрацьована схема підкупу виборців.

Він та його помічник Ігор Федоренко на записах розкрили подробиці схеми підкупу та виплати коштів після підрахунку голосів. Говорили фахово. Очевидно, ці люди займаються побудовою сіток з купівлі голосів далеко не перший раз. І тепер стає зрозумілим те, що Кличко та його команда йдуть, щоб далі грабувати Київ, грабувати кожного із нас. Щоб потім за ці гроші знов спробувати купити нас на наступних виборах”, - зазначив один з мітингувальників.

Люди нагадали, що за 6 років Кличко не побудував жодної станції метро, жодного паркінгу. За їхніми словами, мер не хоче вирішувати транспортні проблеми киян і навіть чути про затори.

За 6 років він не побудував жодної нової лікарні. Він тільки розкрадав наші кошти з бюджету. Кияни! Не ведіться на гарні лозунги та показуху Кличко - все це лише задля того, щоб і надалі вас грабувати. Приходьте 25 жовтня на дільниці та обирайте майбутнє без підкупів, дерибану бюджету та без знищення міста!” - закликали активісти.

До речі, за словами Кирила Сазонова, «голосуючи за Кличка, кияни голосують за «смотрящого» та «рішалу» Комарницького». Політолог зазначає, що Кличко-Комарницький перетворили Київ в приклад того, як не повинна проводиться забудова в місті, тим більше в столиці.

Також ми писали, що Андрій Іллєнко переконаний, що в департаменті архітектури та містобудування Києва панує абсолютна корупція і свавілля.

Читайте також:Нардеп Гео Лерос звинуватив партію Кличка «УДАР» в підкупі киян за 300 гривень