Події
23 жовтня 2020
Флеш-моб проти корупції в Чернігові. Пряма трансляція
Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію.
news-image

В Чернігові під стінами міської ради заразх відбувається мітинг проти корупції.

Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію.

Люди виступають проти чинної влади в лиці мера міста Атрошенка. Хочуть недопистути його повторного переобрання.

Активісти нагадали, що у рейтингу «Міські голови з найвищими ризиками корупції», яке склало відоме українське видання, найгіршим за оцінками експертів редакції виявився мер Чернігова Владислав Атрошенко.

Аргументують вони свою позицію тим, що за численні роки на посаді мера Атрошенко вже накрав багато коштів, постійні відкати його фірми виграють тендера на побудову обєктів інфраструктури міста. Активісти кажуть, що саме діючий мер подарував Януковичу славнозвісний золотий батон.

Також люди обурені тим, що в Чернігові найвища комуналка зпоміж усіх обласних центрів.

Активісти наголошують, що мер Атрошенко є найбільшим "землевласником" серед усіх мерів України, також ним задекларовано п'ять годинників вартістю більше мільйона гривень кожен.

На акцію приїхали представники ГО "Стоп Корупції".

Також нагадаємо, що вчора  кияни протестували біля КМДА проти підкупу виборців партією «Удар» Віталія Кличка. Пряма трансляція.

Сьогодні також проходить мітинг Автоєвросили проти корупції та розкрадання грошей на будівництві доріг. Пряма трансляція.

Читайте також:Правоохоронці вилучили списки, за якими підкупила виборців партія «Єдність Олександра Омельченка», - джерело