Політика
23 жовтня 2020
Пальчевський з українським паспортом в руках розвіяв міф про російське громадянство
Кандидат в мери Києва відреагував на провокацію в свою адресу, яку розганяють в соціальних мережах, записавши відеозвернення.
news-image

Кандидат в мери Києва відреагував на провокацію в свою адресу, яку розганяють в соціальних мережах, записавши відеозвернення.

У білій сорочці, як у добрі добрі часи і з паспортом. Ось він - український! (прим. ред. - показує український паспорт). Тут написано, що я народився в 1961 році, тут, в місті Києві. А не те що стверджують деякі", - відрізав він.

Також Андрій Пальчевський додав, що проти нього йде спланована чорна компанія і закликав виборців прийти на дільниці 25 числа.

Ми 25 числа підемо і переможемо. Незважаючи на те, що закрили канали. Не знаю, як вам, а мені закрили. Це для тих, хто звинувачує мене в зв'язках з різними елементами. Компанія з "очорнення", як ви розумієте, захльостує всі можливі і неможливі уявлення. Ну нічого. Підемо, проголосуємо і винесемо до чортової матері придурків, які нас грабують подалі. Всім наснаги. Нехай кожен з нас в цей день подумає про те, що паспорт і Україна не порожні слова. Якщо є можливість голосуєте", - завершив політик.

Раніше стало відомо, що Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Також ми писали, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:Підкуп виборців. Обшуки в офісі партії «Єдність». Пряма трансляція