Україна
26 жовтня 2020
Краєвиди курортного Генічеська стали доступні онлайн
Старт ідеї встановлення нових вебкамер на Арабатській стрілці і в Генічеську спочатку дав проєкт "Кирилівка.Укр", який розмістив свої камери майже по всьому узбережжю України.
news-image
У курортному місті Генічеськ на Херсонщині встановили сім нових вебкамер на популярних серед відпочивальників локаціях.

Про це повідомляє пресслужба Управління туризму та курортів Херсонської ОДА

У Генічеську заново встановили міські онлайн-вебкамери, призначені для залучення туристів на курорт. Ні для кого не секрет, що на сьогодні онлайн вебкамери на курортах є найбільш дієвим засобом залучення відпочивальників і туристів", – йдеться в повідомленні.

Зокрема, введені до ладу відразу кілька вебкамер: дві – на міському пляжі; дві – на дикому пляжі, одна з яких з краєвидом на маяк; вебкамери з краєвидом на Алею Казок, на один із супермаркетів міста й на сходи до пляжу.

Трансляцію можна подивитися на сайті НМП "Арабатська стрілка"

Як зауважили в облдержадміністрації, старт ідеї встановлення нових вебкамер на Арабатській стрілці і в Генічеську спочатку дав проєкт "Кирилівка.Укр", який розмістив свої камери майже по всьому узбережжю України. Пізніше, 2019 року зусиллями Щасливцевської сільської ради було встановлено близько 8 нових вебкамер у Генічеській Гірці і Щасливцевому. У 2020 році до них додалися камери на Рожевому озері й панорамні камери в Генічеську з краєвидом на початок Арабатської стрілки.

Нагадаємо, в Україні відновлять 100 історико-культурних пам’яток.
Проєкт буде презентований найближчим часом та вже готовий до розгляду міністерствами. До переліку об’єктів, що підлягають відновленню, «увійдуть об’єкти, які об’єднають всю країну».

Радимо почитати: Водоспади України, які варто відвідати (інфографіка).

Читайте також:На Вінниччині створять “Сад каміння” за 275 тисяч гривень