Події
27 жовтня 2020
Лікар-інфекціоніст розповіла про жахливий стан із COVID-19 в Чернівцях (відео)
За словами медика, байдужість влади просто вражає.
news-image

Лікар-інфекціоніст Чернівецької обласної лікарні Ольга Кобевко розповідає про реальний стан справ в лікарні. Про це медик записала відео, яке доступне на Youtube.com.

Централізованої подачі кисню немає. Концентратори поламані. Пацієнти приходять зі своїми балонами (!!!). ЗІЗ не вистачає. Сантехніка несправна. Душових немає, бойлерів немає, теплої води немає. Резерву медперсоналу немає", - розповіла подробиці лікар.

Особливо вражає те, що ОДА збільшує число ліжок для зниження заповнюваності ліжок в %.

Але при цьому число медперсоналу не збільшують. 1 лікар на 80 пацієнтів !!! Навантаження на лікарів і медсестер колосальне і постійно зростає", - говорить медик.

Лікар говорить, що підготовку медперсоналу влітку ніхто не проводив.

У цій ситуації винні губернатор області і глава департаменту охорони здоров'я", - стверджує медик.

Також лікар розповіла, що місцева влада навіть не організувала для медиків вакцинації від грипу. Фактично, медичний персонал у подвійній небезпеці.

Нагадаємо, як розповів екоактивіст Євген Істребін: «Україна вийшла на перше місце в Європі за кількістю госпіталізованих пацієнтів з діагнозом Ковід». Особливо "радує" рішення Кабміну про чергове послаблення і відкриття кінотеатрів.

Як ми писали, 26 жовтня (станом на 9:00) в Україні 348 924 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, із них 6 464 летальних, 142 537 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 5 426 нових випадків. Загалом проведено 3 053 927 тестувань методом ПЛР. За добу одужали 1 029 пацієнтів.

До речі, нещодавно у Києві пройшла акція проти примусової вакцинації. Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію.

Читайте також:Мер Праги стане волонтером у лікарні, де лежать хворі із COVID-19