Події
30 жовтня 2020
Мітинг Пальчевського під КМДА підкреслює парламентські амбіції його партії, - експерт
За словами політолога Володимира Цибулько, Пальчевський зайняв правильну політичну позицію після завершення місцевих виборів.
news-image

Таку думку висловив політолог Володимир Цибулько.

Сьогодні Пальчевський під КМДА за підтримки своїх прихильників зробив гучну заяву. Ця акція показала, що структура Пальчевського жива. Люди, які підтримали свого лідера та виступити проти того, що у “Перемоги Пальчевського” вкрали перемогу - це фундамент на якому ґрунтуватимуться парламентські амбіції політичної сили. Розмови про дострокове припинення повноважень ВРУ ходять давно і зараз, після місцевих вона буде знову актуалізована. Молода партія, яка пройшла хрещення місцевою кампанією буде готова посперечатися за свої місця під куполом на Грушевського», - вважає він.

Крім того, експерт додає, що Пальчевський зайняв правильну політичну позицію після завершення місцевих виборів.

Він подає одразу декілька позовів до суду. Перший – до Гордона, який в ході виборчої кампанії перетнув журналістські стандарти та робив інформаційні вкиди, які суттєво вплинули на перебіг виборчої кампанії. Другий стосується фальсифікацій у виборчу ніч. Ми спостерігаємо цікаву трансформацію. Один із фаворитів битви за Київ не здався та не опустив руки після кампанії з дискредитації та вкраденого результату. Зараз він посилюється рішеннями суду та акумулює навколо себе вулицю», - підкреслив Цибулько.

Нагадаємо, вчора під стінами КМДА «Перемога Пальчевського» виступила проти сфальшованих результатів виборів.

Як ми писали, у Києві проходила акція, у якій партія "Перемога  Пальчевського" протестувала проти сфальшування виборів. Протест відбувався  біля КМДА. Кореспондент Єдності знаходився на місці подій та проводив пряму трансляцію.

Також стало відомостало зле в черзі: помер член ДВК, який здавав протоколи в Одесі. Варто зазначити, у міській виборчій комісії третю добу приймають пакети протоколів голосування та бюлетені з дільничних комісій. Члени ДВК годинами чекають своєї черги у холі та коридорах адмінбудівлі.

До речі, команда Єдності проаналізувала дані щодо кількості виборців, які проголосували на місцевих виборах-2020 в Україні. Слід відзначити, що явка на цих виборах стала найнижчою за період незалежності України.

Читайте також:Андрій Пальчевський проголосував за перемогу киян