Iнтерв’ю
30 жовтня 2020
Гео Лерос готує нові плівки
Нардеп розповів, що немає абсолютно ніякої реакції на оприлюднені нещодавно плівки про Віталія Кличка і підкуп виборців.
news-image

Кореспондент Єдності під час акції протесту "Проведемо суддів-зрадників до Ростова" поспілкувався із народним депутатом України Гео Леросом.

Кор.: Чи є якась реакція влади на плівки, які ви оприлюднили нещодавно про Віталія Кличка і підкуп виборців? Адже, швидше всього, він знову буде мером Києва.

Гео Лерос: Є реакція, вона зветься - ніяка.

Кор.: Нічого конкретного немає?

Гео Лерос: Абсолютно ніякої реакції. Ні від офісу президента, ні від штабу Кличка, абсолютно ні від кого. Навіть плівки, які стосувалися смотрящого разом з Тищенком, абсолютно нульова реакція.

Кор.: А на ті плівки, в яких було вказано про те, що Комарницький обговорює, що можуть зробити на вас напад?

Гео Лерос: На ці також реакції ніякої не було, я матеріали направив до Національної поліції і Антикорупційного національного бюро, адже там вони обговорювали деталі стосовно  Подільського мосту. Наскільки я знаю, НАБУ вже розглядає цю справу щодо пана Комарницького і оточення, ця тема ще раз підкреслила, що Тищенко і Комарницький діють у спільних інтересах.

Кор.: Чи будуть ще від вас публікуватися матеріали?

Гео Лерос: Так, будуть. 

Нагадаємо, нардеп Гео Лерос записав відео,у якому розповів, як люди столичного "смотрящого" Дениса Комарницького купують голоси киян по 300 грн.

До речі, за словами Кирила Сазонова, «голосуючи за Кличка, кияни голосують за «смотрящого» та «рішалу» Комарницького». Політолог зазначає, що Кличко-Комарницький перетворили Київ в приклад того, як не повинна проводиться забудова в місті, тим більше в столиці.

Також ми писали, що Андрій Іллєнко переконаний, що в департаменті архітектури та містобудування Києва панує абсолютна корупція і свавілля

Читайте також:Мітинг Автоєвросили проти корупції та розкрадання грошей на будівництві доріг. Пряма трансляція