Події
3 листопада 2020
У Криму окупанти вимагають демонтувати храм ПЦУ в Євпаторії
Інформацію про системні порушення права на релігійну свободу передали для включення в щорічну Резолюцію Генеральної асамблеї ООН по Криму.
news-image

"Влада" окупованого Криму вимагає демонтувати храм Православної церкви України в Євпаторії "Неопалима купина". Також митрополита Кримської єпархії Православної церкви України Климента зобов'язали сплатити штраф у розмірі 50 рублів, повідомляє Дзеркало тижня.

'Представник президента України в АР Крим засуджує чергове порушення держави-окупанта РФ проти Кримської єпархії православної церкви України та її віруючих. Рішення так званого суду і далі вимагає демонтажу храму Неопалима Купина в Євпаторії спрямовані на гасіння Української Церкви тимчасово окупованих Кримським півостровом. Росія хоче, щоб в Криму немає Української Церкви, важливого осередку об'єднання українців ", - йдеться в повідомленні.

Інформацію про системні порушення права на релігійну свободу передали для включення в щорічну Резолюцію Генеральної асамблеї ООН по Криму.

"Представництво знаходиться в постійному контакті з кримськими правоохоронцями, які фіксують вчинені РФ і окупаційними адміністраціями злочини по свободах віросповідання в кримінальних провадженнях", - заявив постійний представник президента України в АР Антон Кориневич.

Як ми писали, нардеп від «ЄС» Вікторія Сюмар емоційно відреагувала на виступ Зеленського. Також вона назвала президента "цинічним".

Також ми повідомляли, що нардеп Гео Лерос записав відео,у якому розповів, як люди столичного "смотрящого" Дениса Комарницького купують голоси киян по 300 грн.

Радимо почитати ексклюзивне інтерв'ю з Андрієм Білецьким.