Україна
6 листопада 2020
Олексій Давиденко запитав у влади про локдаун
Як держава здійснює контроль над тими, хто потрапляє в щоденну статистику заражень?
news-image

Бізнесмен Олексій Давиденко на своїй сторінці в фейсбук "тихо" запитав про локдаун.

Як держава здійснює контроль над тими, хто потрапляє в щоденну статистику заражень? Як контролює їхню самоізоляцію та пересування?!", - запитує автор.


Олексій констатує той факт, що у наші магазини по всій країні щодня приходять десятки людей, які не приховують, що в них позитивний тест. Вони ходять вулицями, їздять у транспорті, заходять у магазини і з'являються у громадських місцях.
Вони кашляють, чхають, вітаються, беруться за ручки, передають із рук у руки гроші й контактують із купою людей, які їх оточують.

Може, для початку ви зробите хоч якийсь контрольований локдаун для тих, хто вже хворіє?! Де логіка?! Ви не в змозі закрити будинки та відстежити тих, хто вже з коронавірусом, але ви змушуєте ставити "Дію" тим, хто просто прилітає з "червоних" зон?! Де логіка?!", - запитує бізнесмен.
Локдауну і контролю над тими, хто лікується вдома, немає, а локдаун для бізнесу планують запровадити? Дратують не нові ідеї влади. Бісить, що жодне рішення, ухвалене ними раніше, вони не в змозі логічно пояснити і вже тим паче втілити в життя. Парад маразму триває", - констатує Олексій Давиденко.

Радимо почитати: На що були витрачені кошти з фонду COVID-19 (інфографіка).

Також повідомляли, що працівникові, який виконує дистанційну роботу має бути забезпечено гарантований період вільного часу для відпочинку.

Читайте також:МОЗ: Карантин «вихідного дня» вводитимуть точно не на цих вихідних