Київ
10 листопада 2020
Гео Лерос: Як банда Колі Тищенка замінувала лікарню
Нардеп Гео Лерос оприлюднив чергове відео, у якому розповів, як команда його колишнього колеги по фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка замінувала Олександрівську лікарню в Києві.
news-image

Сьогодні ви дізнаєтесь як банда народного депутата Тищенка замінувала Олександрівську лікарню, дивіться докази у новому випуску.

Про це повідомовив Лерос у youtube.

Сьогодні ви дізнаєтесь як банда народного депутата Тищенко замінувала Олександрівську лікарню, дивіться докази у новому випуску. Також, у цьому випуску виведемо на чисту воду нардепа хабарника, за допомогою якого, заступник фракції Тищенко і нардеп-тютюновий король Холодов, намагалися влаштувати бійку-провокацію", – написав Лерос.

За його словами, Тищенко нервує в Раді щодо викриття його банди у скоєнні злочину з мінування і відмазує спільників тим, що поки йде досудове слідство.

Помічник нардепа Тищенка заздалегідь купив сім-карту і точно знав, що саме мінуватиме кардіологічний корпус № 10. Це був не спонтанний дзвінок, а спланований заздалегіть. Просто Тищенко зі своїми друзями зібрадися бухати і їх розвагою стало заставити наляканих лікарів разом з хворими вибігати на вулиці, стирчати там годинами. Це все є в матеріалах кримінальної справи. Рішення суду доводить що саме банда Тищенка вчинила цей злочин," - каже Лерос.

Лерос стверджує, що інформація по мінерах була відома й в штабі "Слуги народу". Тоді Верещук мала на цю тему розмову з президентом. Після цього Гончарова виключили з виборчих списків, поставивши на його місце його ж родича Кисельова.

Це достатня реакція президента?

Коля ж побіг вибачатися перед персоналом жалюгідним чином - котлетами з Велюру. Найбридкіше, що до замінування лікарні у цих трьох не було жодногопосту про лікарів, а після мінування тільки у Гончарова їх з'явилося 20. ", - нагадує Лерос

Його давній друг та офіційний помічник, після того, як дізнався, що у мене є матеріали кримінальної справи, вже і сам зізнався, що у нього були обшуки, вилучені електронні пристрої, як докази. Пане Руслане, ви прокололись, коли написали, що я вас згадав, коли говорив про мінування лікарні, адже, саме вас, я жодного разу не згадував, це epic fail)))

Ви досі стверджуєте, що не винні?" – поцікавився нардеп.

Лерос зазначив, що, коли стало відомо, хто саме скоїв злочин, поліція зупинила розслідування.

Також нардеп наголосив на тому, що евакуація лікарні привела до смерті одного пацієнта

Ваші дупи прикрив президент, тому ви та ваш любитель надувних жінок почувають себе безкарно, але це ненадовго. Щодо провокацій, які мені влаштували Тищенко та Холодов, як завжди, невдахи влітають в яму, яку з рештою для себе і копають!" – резюмував він.

Нагадаємо, 5 листопада позафракційні народні депутати Гео Лерос і Олександр Юрченко (обидва виключені з фракції "Слуги народу") побилися в кулуарах Верховної Ради.

Згодом Лерос звинуватив Тищенка в тому, що той натравив на нього Юрченка. "Миколо, тебе і твою київську мафію разом з Комарницьким і Холодовим возитиму мордою по сцяках", – пригрозив він.

Радимо почитати: Гео Лерос: «Зеленський всім бреше, розказуючи, що при ньому зняли недоторканість з народних депутатів».

Читайте також:Гео Лерос готує нові плівки