Світ
12 листопада 2020
Олег Гороховський: «Після Відня мені абсолютно очевидно - в Україні перехворіють всі»
Якщо заходиш в магазин і маска «сповзла» з носа, кілька людей тобі обов'язково зроблять зауваження.
news-image

Бізнесмен Олег Гороховський описав як виглядає Відень під час карантину та як дотримуються жителі столиці Австрії встановлених вимог.

Відень порожній. Хоча, мабуть, це неточний опис - Відень повністю вимер, так буде точніше.

Ресторани і кафе якщо і працюють, то тільки на винос, а більшість просто закриті. Туристів немає взагалі. Всі в масках. Якщо заходиш в магазин і маска «сповзла» з носа, кілька людей тобі обов'язково зроблять зауваження. О 20.00 починається комендантська година (до 6.00) і штраф за перебування на вулиці 1'400 € і тоді Відень стає зовсім порожній. Тільки наряди поліції їздять і ходять по порожньому місту", - розповів бізнесмен.

Також Олег Гороховський порівнює кількість хворих в Австрії та Україні.

7514 нових випадків Covid-19 в Австрії (з населенням ~ 9 млн.) За вчора! У Відні - 1427! Я впевнений, що реальна (оптимістична) цифра заражень в Україні (з населенням ~ 37 млн.) не менше 40'000 в день. Після Відня мені абсолютно очевидно - в Україні перехворіють всі.Це природний відбір для країни з повною відсутністю ефективної виконавчої та законодавчої влади, відсутністю у громадян інстинкту самозбереження і при наявності «72-годинних п'ятниць» у самих «здібних» і «Велюрів» у самих «талановитих»", - пише Гороховський.
Тому ще раз повторюю - карантин не потрібен взагалі. Ми не вміємо «робити карантин» і вже дуже-дуже пізно", - додав бізнесмен.

Пан Олег переконаний, що наш сценарій - тільки білоруський.

Ні "хр**а не робимо і робимо вигляд, що це усвідомлена стратегія. А перетворювати карантин в цирк - це як до каліцтва додати образу - і хворих не зменшиться, і бізнес загнеться, і лайна наїдяться з цим абсурдним рішенням. P.S. Ну і вакцина нас не врятує. За інформацією Bloomberg, вакцина після виробництва і аж до розморожування вимагає зберігання при температурі не вище мінус 70 градусів за Цельсієм", - розповів бізнесмен.

Як пише Гороховський, один холодильник, що забезпечує таку температуру, вартує як 1 км траси Кривий Ріг - Запоріжжя.

PP.S. Нудно в Відні. Вдома набагато краще!", - підсумував саркастично бізнесмен.

Нагадаємо, як розповів Денис Сурков: «В країні немає жодної сучасної, хоча б просто притомної, лікарні»Медик стверджує, що головна проблема України - підміна понять. Це стосується усього, не тільки медицини.