Спорт
24 листопада 2020
Динамо - Барселона: анонс матчу Ліги чемпіонів
Початок зустрічі - о 22.00.
news-image

24 листопада в Києві на НСК "Олімпійський" відбудеться матч "Динамо" проти "Барселони" в четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів, пише УНІАН.

Початок зустрічі - о 22.00.

"Динамо"

"Динамо", як і весь український футбол, зіткнулося з проблемою коронавірусу. У минулому матчі з "Барсою" команді не могли допомогти вісім футболістів, але ситуація поступово поліпшується - основні футболісти повертаються до обойми.

Перед поєдинком Мірча Луческу повідомив, що негативні тести здали капітан команди Сергій Сидорчук і Віктор Циганков, але обидва на полі не з'являться через погану функціональну готовність. Також варто відзначити, що через коронавірус буде відсутній Жерсон Родрігес - важлива опція в обоймі команди.

У перших двох турах динамівці здобули одну нічию - у матчі з "Ференцварошем" (2:2), де команда була близька до перемоги. У стартовому поєдинку кияни поступилися вдома "Ювентусу" - 0:2.

У третьому турі "Динамо" грало з "Барсою" на "Камп Ноу" і цілком могло розраховувати на нічию, але гостей підвела реалізація - 1:2. У групі G команда Луческу ділить 3-4 місця з угорським чемпіоном.

Перед другою зустріччю з каталонцями "Динамо" обіграло в гостях "Інгулець" (2:0) і залишається лідером УПЛ, випереджаючи"Шахтар" на три очки.

"Барселона"

"Барса" має 9 очок і очолює квартет, випереджаючи "Ювентус" на 3 пункти. На відміну від проблем в Ла Лізі, в ЛЧ у каталонців все йде гладко - три перемоги в трьох турах.

У перших двох турах підопічні Рональда Кумана розгромили "Ференцварош" (5:1) і впоралися з "Ювентусом" (2:0). Потім перемога над киянами вдома (2:1) закріпила лідерство команди в групі.

Інша справа - чемпіонат Іспанії. Після восьми поєдинків "Барса" має 11 очок і займає 13-те місце - справжній провал. У минулому турі команда поступилася "Атлетіко" (0:1) і ще більше погіршила ситуацію.

Куман вирішив у таких обставинах дати відпочити капітану команди Ліонелю Мессі, який не полетів до Києва, як і Френкі Де Йонг. Також через травми будуть відсутні Жерар Піке, Серхі Роберто, Ансу Фаті та Серхіо Бускетс.

Через ситуацію з коронавірусом "Барса" навіть не проводитиме передматчеве тренування, а Куман дав прес-конференцію ще перед вильотом до Києва.

Нагадаємо, головний тренер київського Динамо Мірча Луческу налаштований покинути столицю України найближчої зими. Румунський фахівець може покинути Київ через особисті причини, стверджує Ziare.

Раніше тренер «Шахтаря» назвав складові перемоги над «Реалом».

Також повідомляли, що з нової форми команди Шевченка зникло гасло “Слава Україні!”. У мережі вже з’явились фото нової форми, які викликали шквал критики.