Суспільство
4 грудня 2020
Антон Сененко: "Це не остання поразка здорового глузду і будуть ще, причому більші і страшніші, і відбуватиметься це доти, доки ці випадкові у владі люди не підуть геть.
Як зазначає науковець, це не остання поразка здорового глузду і будуть ще, причому більші і страшніші, і відбуватиметься це доти, доки ці випадкові у владі люди не підуть геть.
news-image
Антон Сененко, старший науковий співробітник Інституту фізики НАН України, розповів про те, що "Слуги народу" провалили законопроєкт про запровадження нових стандартів при створенні шкільних підручників, аби там дітям не розповідали, що содою можна лікувати рак, а Київ було засновано в 19 столітті.
 
Причому більшості "еліт" було просто по-барабану, бо вони або не голосували, або утримались. Цікаво, як пише Татуся Бо, проти законопроєкту виступила рада церков.  Яким чином вона взагалі до МОН - я гадки не маю, хоча наче церква має бути відділена від держави",  - зазначає автор.
Як зазначає науковець, це не остання поразка здорового глузду і будуть ще, причому більші і страшніші, і відбуватиметься це доти, доки ці випадкові у владі люди не підуть геть. Доти ж ми можемо лише гуртуватись і творити грунт для майбутніх змін.